Kezdőlap Események Jótékonysági délután a Mesevilág Játszóházban

Jótékonysági délután a Mesevilág Játszóházban

December 23-án került megrendezésre a Mesevilág Játszóház tulajdonosa, Sebestyén Ildikó és segítői által szervezett jótékonysági esemény, amely során huszonöt hátrányos helyzetű gyermek részesült egy páratlan és felejthetetlen kikapcsolódási lehetőségben.

A délután során a gyermekek nem csak Mák Kornél alpolgármester úrral találkozhattak, de a Télapó és Rózsa Hajnalka bűvész és Kovács Dávid zongoraművész is tiszteletét tette a rendezvényen, mesékkel, tortával, teával, illetve különböző játékos foglalkozásokkal szórakoztatva a gyerkőcöket.

A délutánt Sebestyén Ildikó, a Mesevilág Játszóház megálmodója és tulajdonosa nyitotta meg, majd Mák Kornél alpolgármester köszöntötte a gyermekeket és a résztvevőket egy elismerésre méltó beszéd formájában.

„Immár hatodik esztendeje, hogy megálmodtam és kiviteleztem a Mesevilág Játszóházat, amely az évek során rendkívül a szívemhez nőtt. Több száz gyermekkel foglalkoztam saját ötleteimet megvalósítva, színes programokat biztosítva számukra, most azonban ideje búcsút vennem a helytől és azt gondoltam, hogy ez megfelelő alkalom lehet.” – nyilatkozta Sebestyén Ildikó.

Ez a nap nem csak a hátrányos helyzetű gyermekeknek való karácsonyi műsorról, de a búcsúzásról is szólt egyben. Számos izgalmas és páratlan műsort, előadást tekinthetnek meg és élhettek át a gyerkőcök, akik személyre szóló ajándékokat és finomabbnál finomabb süteményeket is kaptak.