Kezdőlap Kecskemét VONALVEZETŐ Kft. – Az innováció elkötelezettjei

VONALVEZETŐ Kft. – Az innováció elkötelezettjei


A közlekedési – és úttervezési feladatokat ellátó kecskeméti VONALVEZETŐ Kft. referenciapalettája a 2016-os év során is intenzíven gyarapodott projektekkel, ám az új esztendő eljövetelével is bőven akad tervezési feladat a közlekedési szakágon belül szerteágazó és sokszínű mérnöki szolgáltatást nyújtó cég számára.
Halász István, a VONALVEZETŐ Kft. ügyvezető igazgatója összefoglalta a több mint tíz éve töretlen lendülettel működtetett cég 2016-os sikereit, de az idei év munkálataiba, lehetőségeibe is betekintést nyerhettünk.

A jó csapat felemel
Megrendelésekben gazdag, elismerésre méltó évet zárhattunk, amelyet mi sem igazol jobban, mint hogy az év utolsó napjáig megállás nélkül tevékenykedtünk azon, hogy szolgáltatásunk teljes mértékben kielégítse partnereink igényeit. Megbízásaink száma évről évre – céljainkkal együtt – dinamikusan megsokszorozódott, amelyet a 6 főre való létszámbővítésnek, az energikus, hatékony és kreatív mérnöki csapatnak és a precíz, színvonalas munkavégzésnek köszönhetünk.

Partner a minőségben

Büszkén mondhatjuk el, hogy nem csak a cég székhelyén, Kecskeméten, de Bács-Kiskun megye és az ország több településén is nagy volumenű infrastruktúra-beruházások terveit adhattunk át megbízóinknak.
Kecskemét városában számos közút, kerékpárút és közúti csomópont terve került megalkotásra.

A megyeszékhelyünk vonzáskörzetében található Kiskunfélegyházán több útrekonstrukció tervezési munkálatot folytattunk az elmúlt időszakban. Ezen helyszínek között számos közút és közúti parkoló fejlesztés szerepelt, de ide sorolhatjuk a kerékpárutakat, gyalogutakat és térburkolatok tervezését is.

Petőfiszállás is kiemelt tevékenységi területünk volt tavaly. Az utóbbi hónapokban számos műszaki tervet adhattunk át a látványosan fejlődő Bács-Kiskun megyei község részére.  Elkészítettük a település kerékpárforgalmi hálózati tanulmánytervét, majd az ebben szereplő konkrét, megvalósítandó mérnöki létesítmények engedélyezési tervdokumentációit is.
A község zöldmezős beruházásának – az új külső kiszolgálóút tervének a létrehozása – is a VONALVEZETŐ Kft. feladatköre volt, amelyet rövid átfutási idővel és teljes megrendelői megelégedettséggel végeztünk el és adtuk a kivitelezők kezébe, majd pedig a megvalósítás folyamatát műszaki ellenőrként is végigkövettük.

Rendkívül aktívan indult a 2017-es új esztendő, hiszen megbízásainkat ott folytathattuk, ahol az előző év végén abbahagytuk. A tavalyi munkák folytatásaként vannak megrendeléseink Biatorbágyról, Kiskunfélegyházáról és Szentesről is, de számos más új projekt kapcsán is folyamatosan keresnek bennünket partnereink.

Növekvő dinamika
Büszkék vagyunk arra, hogy a tavalyi évben nagy számú és igen sokrétű mérnöki feladatban tudtunk sikeresen helytállni, határidőre szolgáltatva vállalat – és sokszor igen komplex  – tervezési feladatokat. Egyúttal felkészültünk az ide esztendői új mérnöki kihívásaira. Hisszük, hogy csapatunk mentalitása és rugalmassága garancia a VONALVEZETŐ Kft. virágzó jövőjére és a jövőben is számos kimagasló közlekedési – és úttervezési feladatot láthatunk el országszerte, melyekből színvonalas építmények válhatnak majd valóra.
VONALVEZETŐ Mérnöki és Gazdaságfejlesztő Kft.
6000 Kecskemét, Katona József tér 6.
Tel.: +36 76 486-610
Mobil: +36 30 425-7828
Fax: +36 76 506-199
E-mail: [email protected]