Kezdőlap Események ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club

Begyűjtötte a 3 pontot, és második helyen zárta az alapszakaszt a Scoregoal!

Különösebb kockázat nélkül, magabiztos győzelmet aratott a kecskeméti futsal csapat a már kiesett, és jövőre NB III-ban szereplő Nagykáta Futsal SE ellenében.

ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club – Cannabis Energy Nagykáta Futsal SE : 6-1 (2-0)

A mérkőzés megkezdése előtt mindenki tudta, hogy a papírforma szerinti 3 pont begyűjtése alapszakasz ezüstöt ér a hazai csapat számára, mégis a mérkőzés igen álmoskásan kezdődött. A kecskemétiek nem vállaltak fel sok kockázatot, a biztos védekezésből szövögették támadásaikat, amelyek eleinte vagy kaput tévesztettek, vagy elakadt a lelkes vendég védők falán. A 9. perc azonban meghozta az áttörést, Pánczél kapta egyedül a labdát az ellenfél térfelén, felnézett, majd önzetlenül passzolta vissza az érkező Radnóti Donátnak, aki a kapus mellett az üres kapuba lőtt.(1-0)

Hét perc múlva Kovács Zs. és Torbavecz bolondította meg a vendég védőket, hogy a végén, Torbavecz lője ki a kapu jobb oldalát.(2-0)

A második félidő elejét a kecskeméti gárda elaludta, így egy elveszített labdát követően Sipos Tamás révén tudott szépíteni a Káta. (2-1) Ekkor azonban felébredt a hazai csapat és egymás után szövögette gyors támadásait a fáradó ellenféllel szemben, hogy hét perc alatt rúgjanak gyorsan 3 gólt. Ebből a rohamból Takács Vilmos volt elemében, aki kétszer is megzörgette a hálót. (5-1) A mérkőzés végén jött még egy ráadás, az utolsó másodpercben Dobosi egy kijátszott helyzetet követően talált be, ezzel pontot téve a kecskemétiek nagyszerű alapszakasz teljesítményére. (6-1)

Ezzel a ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club az NB II. Közép-Keleti Csoportjának alapszakaszában 2. helyen végzett, és ezzel 5 pontot fog vinni a felsőházas rájátszásra, amely már a következő héten kezdetét veszi.

Góllövők: Takács (2), Radnóti (1), Torbavecz (1), Dobosi (1), Tari (öngól)

Cserenkó Szabolcs vezetőedző értékelése: Tudtuk, hogy fejben nehezebb lesz felpörögni egy szerényebb képességű csapat ellen, a védekezéssel nem is volt gond, azt a fiúk szépen lehozták, ugyan rúghattunk volna több gólt is, de alapvetően a cél az volt, hogy ne kockáztassunk, és ezt teljesítették is a srácok! Ezzel lezártuk az alapszakaszt, gratulálok a  fiúknak az elért második helyhez, de most már előre figyelünk, készülünk teljes erőbedobással a felsőházi küzdelmekre!

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Vercz Tamás

Ügyvezető elnök