Kezdőlap Olvasgató Közlekedésbiztonsági versenyek Kiskőrösön

Közlekedésbiztonsági versenyek Kiskőrösön

A „Kerékpáros Iskola Kupa”, valamint a „Ki a mester két keréken?” versenyek megyei döntőjét rendezték meg a rendőrök Kiskőrösön.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Kiskőrösi Rendőrkapitányság közreműködésével 2017. április 19-én rendezte meg a „Kerékpáros Iskola Kupa”, valamint a „Ki a mester két keréken?” elnevezésű felmenő rendszerű versenyek megyei döntőjét Kiskőrösön.

A közlekedésismereti vetélkedők célja az általános iskolás diákok közlekedésbiztonsági, baleset-megelőzési ismereteinek felmérése, ezek további oktatásának, nevelésének módszertani segítése, valamint a tanulók részére megyei szintű megmérettetés lehetőségének biztosítása volt.

 

„Kerékpáros Iskola Kupa”:      I. hely – Antal Jázmin (Baja) és Tóth Balázs (Kiskőrös)

II. hely – Vincze Kata (Tiszakécske) és Turi Róbert (Kiskunmajsa)

III. hely – Cinkóczki Vivien (Kiskőrös) és Vankó Olivér (Kunszentmiklós)

 

„Ki a mester kétkeréken?”       I. hely – Tóth Rozi (Kunszentmiklós) és Reinhardt Márk (Kunszentmiklós)

II. hely – Korsós Odett (Kalocsa) és Gubacsi Kornél (Kiskőrös)

III. hely – Kupsza Dorina (Kiskőrös) és Ságodi Levente (Kiskunhalas)
A Kerékpáros Iskola Kupa 2017. május 16-18. között Sárváron megrendezésre kerülő országos döntőjén Antal Jázmin bajai és Tóth Balázs kiskőrös diákok, a  „Ki a mester két keréken?” elnevezésű vetélkedő visegrádi országos megmérettetésén 2017. május 30-31. között Tóth Rozi és Reinhardt Márk kunszentmiklósi tanulók képviselik megyénket.