Kezdőlap Egészség Szépség Sziget Szalon – Szépségkomplexum és fényűzés a belváros szívében

Szépség Sziget Szalon – Szépségkomplexum és fényűzés a belváros szívében

A Szépség Sziget Szalon több mint egy egyszerű kozmetika vagy egy divatos butik.

 A belvárosban elhelyezkedő szépségkomplexum sikerének titka abban rejlik, hogy a megszépülni vágyók itt egy helyen megtalálják a kozmetikát,
a műkörmöst, a szoláriumot és egyéb népszerű szépségápolási szolgáltatásokat, ezáltal garantálva a testi-lelki felüdülést.


A Szépség Szigetben tett látogatásunk folyamán azonban nem csak a professzionális technológiájú kozmetikai kezeléseket vehetjük igénybe, hanem a legújabb dizájnnak megfelelő ruhák közül is válogathatunk, amelyek többfajta méretben és fazonban állnak rendelkezésünkre, ezzel segítve, hogy garantáltan megtaláljuk az alakunkhoz leginkább passzoló tavaszi viseletet.


A Szépség Sziget Szalon egyébként májusban ünnepeli a 10. jubileumi esztendejét és továbbra is olyan sikeresen működik, mint a kezdetekkor.
A jeles alkalom megünnepléseként egy tíz napos exkluzív nyereményjátékkal, valamint egy egész napos kedvezményekkel teli nyílt nappal és ingyenes gépkipróbálással kedveskednek majd a hölgyeknek, így érdemes odafigyelni a facebook oldalukra.

A Szépség Sziget Szalon működtetését közel egy éve vette át a jelenlegi tulajdonos Pintér Szabina, aki évek óta aktívan és sikeresen tevékenykedik a szépségiparban:

„Immáron negyedik éve, hogy a Szépség Sziget Szalon munkatársaként tevékenykedem. A csapatunkat illetően rendkívüli nagy az összhang, így tökéletesen ki tudjuk elégíteni a megszépülni vágyó vendégek igényeit, legyen szó különféle fogyasztó-feszesítő testkezelésekről, körömápolásról, kozmetikai kezelésekről, egy profi sminkről, vagy a legújabb ruházati-trendekről egyaránt. Vendégeink számára nem csak megújulást, de egyfajta kikapcsolódást is nyújtunk a Szalonban töltött idő alatt.
A Szépség Sziget igen hiánypótlónak számít Kecskeméten, amely nem csak komplex szolgáltatásainak, de  páratlan akcióinak és az üzletben végbemenő folyamatos újításoknak is köszönhető.
Az elkövetkezendő évek során is hasonló sikerekkel és szolgáltatásokkal kívánjuk tovább vinni a Szépség Sziget Szalon hírnevét.”


Ne feledd, a Szépség Sziget Szalon folyamatos kedvezményekkel, színvonalas szolgáltatásokkal és barátságos kiszolgálással vár Téged is!
Merj megújulni!

 

Szépség Sziget Szalon
6000 Kecskemét,
Szabadság tér 3/A Telefon: 06-30/487- 8828
H-P: 08:00 – 20:00