Kezdőlap Egészség A Fenséges Fürjes Birodalom is kitelepült a kiskunmajsai Levendula Szüretre

A Fenséges Fürjes Birodalom is kitelepült a kiskunmajsai Levendula Szüretre

A Fenséges Fürjes Birodalom is kitelepült az immáron harmadik alkalommal megrendezett kiskunmajsai Levendula Szüretre, amely kiváló helyi – és kézműves termékeivel csalogatja az arra járó fürdőzőket, illetve a helyi lakosokat.

A fürjtojások felhasználásával élelmiszereket, valamint kozmetikai cikkeket előállító Fenséges Fürjes Birodalom projektmenedzsere, Paku Zsófia számolt be a Levendula Szüretre első alkalommal kitelepült vállalkozás főbb tevékenységeiről.

 

„Több kóstolási lehetőséggel egybekötött bemutatót tartottunk már országszerte, azonban ez az első kitelepülésünk a kiskunmajsai Levendula Szüreten, ahol kiváló minőségű kézműves élelmiszereket kínáltunk, repertoárunk bővítéseként pedig bemutattuk a hamarosan megvásárolható kozmetikai termékeinket – szappanjainkat, samponszappanjainkat – is, amelyek jelenleg tesztidőszakban vannak.

A Levendula Szüreten több saját termékkel is készültünk, többek között levendula-ízesítésű fürjtojással, habkarikákkal, linzerrel valamint a kistermelői barátaink által készített levendulásszörppel – és zselével, amelyeket akár meg is lehetett vásárolni a standunknál.

Jelenleg is fejlesztés alatt áll a krém-ágazatunk, amelynek keretében minőségi arcradírokat és különböző szépségápolási krémeket szeretnénk a jövőben piacra dobni.
Örömmel tölt el bennünket, hogy ekkora érdeklődés van a termékeink iránt, hiszen a kitelepülésünk célja, hogy minél több emberrel megismertessük a termékeinket és a véleményüket meghallgatva alakítsuk különleges receptúránkat.”

A Fenséges Fürjes Birodalom legnépszerűbb terméke egyébként a sült fürjtojás volt, amelyet imádtak a Szüretre kilátogató vendégek.

 

Mindenképpen érdemes megkóstolni. 

 

Fenséges Fürjes Birodalom
Kiskunmajsa,
Árpád u. 27.
Tel: 20/ 2016 1328
facebook.com/fensegesfurjesbirodalom