Kezdőlap Események Izgató ízek és nyugtató vizek! – Prémium minőségű grillek és masszázsmedencék a...

Izgató ízek és nyugtató vizek! – Prémium minőségű grillek és masszázsmedencék a Kardos Uszoda – és Víztechnika Expón

Sokak örömére végre elérkezett a jó idő és vele együtt a kerti élmények, fürdőzések, grillezős délutánok időszaka is.

A Kardos Uszoda – és Víztechnika Kft. célja, hogy biztosítsa a kertben eltöltött élmények minőségét a kristálytiszta vizű masszázsmedencéivel, valamint a megbízhatóságáról ismert Broil King grillszettjeivel.

 

Hisszük, hogy a minőséget hosszú távon kell biztosítani, ügyfeleink pozitív visszajelzése pedig folyamatosan megerősít bennünket, hogy jó úton haladunk, legyen szó az általunk értékesített úszómedencékről, vagy a lazító masszázsmedencéinkről, amelyek az év 365 napján szolgálják megrendelőink egészségét.

Miért ne indulhatna a nap egy kávézással egybekötött hidromasszázzsal, vagy egy munka utáni aktív pihenéssel? A Kardos Uszoda – és Víztechnika Kft. elhozza Neked ezt az élményt!

CalderaSpas masszázsmedencéink professzionális szigeteléssel, minőségi vízkezelővel, egyszerű, gyors tisztíthatósággal biztosítják a meleg víz élményét, fenntarthatóságuk pedig mindössze pár ezer forintot von maga után.

Egy kellemes kertben töltött délután alkalmával kinek ne jutna eszébe egy családi grill parti?

Broil King grillsütőink több évtizedes gyártói tapasztalattal, számos kiegészítővel – öntöttvas sütőlap, sörnyitós húsforgató lapát – készülnek, így garantálva a finom ízek megőrzését sütögetés közben.

A június 3-án megrendezett Kardos Uszoda- és Víztechnika Expón lehetőségük volt a látogatóknak megkóstolni a minőségi grillsütőn készített páratlan ínyencségeket, valamint kipróbálhatták masszázsmedencéink kényelmét is. „Hisszük, hogy mi nem csupán grillsütőket és masszázsmedencéket árulunk, sokkal inkább finom falatokat és a család részére meghitt, kényeztető pillanatokat kínálunk termékeinkkel.” Várjunk minden kedves érdeklődőt!

Kardos Gábor
Kereskedelmi Vezető
Kardos Uszoda- és Víztechnika Kft.
6000 Kecskemét, Ceglédi út 22.
Tel:76/509-700
www.kardosuszodotechnika.hu