Kezdőlap Események Kecskemétre is elhozta kedvező árú és hűségidő nélküli szolgáltatását a Flip

Kecskemétre is elhozta kedvező árú és hűségidő nélküli szolgáltatását a Flip

Mostantól Kecskeméten is elérhető a Magyar Telekom kötöttségek nélküli, vezetékes új márkája, a Flip. Az ügyfelek az ajánlatban 130 digitális csatornát, 120 Mbit/s-os internetet és vezetékes telefont vehetnek igénybe.

A Flip az induláskor közel félmillió háztartásban vált elérhetővé országszerte; a Kecskeméten élők is igénybe vehetik az új vezetékes ajánlatot kínáló márka szolgáltatását, amelyet másfél hónapja indított útjára a Magyar Telekom.

A Flip jó színvonalú alapszolgáltatásokat kínál kedvező áron és mindehhez nem ragaszkodik előre a vállalt hűségidőhöz. A Flip Otthon+ ajánlat 130 kiváló minőségű digitális tévécsatornát, 120 Mbit/s-os letöltési sebességet, WiFi-routert, valamint vezetékes telefonszolgáltatást nyújt előfizetőinek. A flipes számok között pedig ingyenes beszélgetési lehetőséget biztosítanak a Telekom hálózatán.

Bár a Flip nem egészíti ki ajánlatát kényelmi és többletszolgáltatásokkal, személyes ügyfélszolgálat helyett a szolgáltatások megrendelésére és a számlák befizetésére internetes felületét javasolja potenciális ügyfeleinek, ugyanakkor cserébe vezetékes internet és telefont, valamint a tévés szolgáltatást rendkívül kedvező áron kaphatják meg.

„A Flipet azoknak a kecskeméti ügyfeleknek ajánljuk, akiknek a jó minőség és az egyszerűség is fontos elvárás egy otthoni szolgáltatással szemben, akár vezetékes internetről, TV-ről vagy telefonról van szó, ugyanakkor ódzkodnak a kötöttségektől, a hosszabb távú felelősségvállalástól. A Flip Otthon+ minden alapvető vezetékes telekommunikációs szolgáltatást tartalmat, amire szüksége lehet egy háztartásnak, mindössze 4000 forintért” – mutatta be ajánlatát kecskeméti sajtótájékoztatóján Endresz Frigyes, a Flip vezetője.

A szolgáltatás telepítéséhez megfelelő hálózati kapacitásra van szükség, hogy a 130 csatornás IPTV és a 120 Mbit/s-os internet sebessége biztosítva legyen.

A Flip külön egységként működik a Magyar Telekomon belül, mind az ügyfélkapcsolat, mind az értékesítés szempontjából, ugyanakkor hátterét a Telekom adja. A márka nagyhangsúlyt helyez az online elérhetőségekre is: a 1446-os telefonos ügyfélszolgálati szám mellett mind a flip.hu-n, mind a Facebookon keresztül folyamatos kapcsolatot tart ügyfeleivel. Az érdeklődők a flip.hu webes felületén tájékozódhatnak arról, hogy címünkön elérhető-e már a Flip által kínált ajánlat.