Kezdőlap Régió Sikeres, akciókkal teli nyárzárás a Belvárosi Papírboltban

Sikeres, akciókkal teli nyárzárás a Belvárosi Papírboltban

A 2017-es tanévkezdés előtti dömping a kecskeméti Belvárosi Papírboltot sem kerülte el, ám felkészültséggel és kedvezményekkel álltak vásárlóik rendelkezésére, valamint adományokkal a rászorulók támogatására.

Az üzlet, különböző szezonális árucikkek, valamint slágertermékek forgalmazásával szolgálta ki az iskolás korosztály igényeit. Nem utolsó szempont, hogy a szülők pénztárcáját kímélve igyekeztek biztosítani a szükséges tanszerek beszerzését, hiszen augusztus hónapban minden termék 10% kedvezménnyel került eladásra. Egyedülálló kezdeményezés volt, hogy használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskát behozva 20%-os akció járt egy új megvásárlására. A megunt táskák a Védőháló Karitatív Egyesület közreműködésével rászoruló gyermekek tanévkezdését segítették elő. Követendő példa, hogy sok vásárló anélkül is adományozott, hogy új iskolatáskára lett volna szüksége. A papírbolt érdeme nem csak ez a kezdeményezés volt, hiszen folyamatosan támogatják tanszerekkel a Medina Adományboltot és a Magyar Vöröskeresztet is.

A diákoknak sikerekben gazdag tanévet kívánunk, és ne feledjék, a Belvárosi Papírbolt év közben is széles áruválasztékkal várja vásárlóit minden korosztályból!

Belvárosi Papírbolt
6000, Kecskemét
Kálvin tér 1/A.
Telefon/fax:
76/327- 387