Kezdőlap Események Színes programok és vidámság a XIV. Fülöpszállási Falunapon

Színes programok és vidámság a XIV. Fülöpszállási Falunapon

A mai napon került megrendezésre a Fülöpszállási Falunap, amely az idei évben is izgalmas programokat, népszerű sztárfellépőket, valamint nagyszerű kiállításokat kínált az érdeklődőknek.

Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan a falunap színes és változatos programjai idén is nagy tömeget vonzottak Fülöpszállás tereire.

A rendezvény helyszínén már a délelőtti órákban is kirakodóvásár, hennafestés és a falu legfinomabb kenyérlángosa várta a kilátogatókat.

A legkisebbek sem unatkoztak, hiszen birtokba vehették a közösségi ház udvarán található játszóteret, amelyet a mai napon avattak fel. Az ünnepélyes szertartást követően pedig Molnár Orsi zenés- játékos műsorán is részt vehettek.

Fülöpszálláson a  mai napon nyitották meg Botond Béla képzőművész, valamint Fóris János kiállítását.

A délután folyamán a település polgármestere Gubacsi Gyula köszöntötte a falunap résztvevőit, majd hivatalosan is megnyitotta a rendezvényt. Az ünnepélyes megnyitó keretein belül került sor a falu díjainak kiosztására is.

A nap hátralévő részében az érdeklődők megtekinthették Palatinus Attila őrületes stuntrider showját, majd a Bitangolók és a Mon Cherries fellépését, de az est folyamán az Operett Voices és a híres Szabó Ádám énekes- harmónika művész is színpadra lépett.

Fél tízkor pedig egy csodás tűzijátéknak lehettek szemtanúi a falunap résztvevői, ezt követően pedig egy hajnalig tartó retro-disco vette kezdetét.