Kezdőlap Kiemelt Egy felejthetetlen este Londonban

Egy felejthetetlen este Londonban

Sztárokkal bulizhatott az Invitel MTV EMA nyereményjátékának győztese

Idén 24. alkalommal rendezték meg az MTV EMA díjátadóját, amelyen az Invitel egyik ügyfele is ott lehetett kísérőjével. A távközlési cég és a magyar MTV közös online játékának nyertese Kósa József lett, akinek két fia utazott Londonba, hogy a helyszínen kövessék nyomon Európa legrangosabb zenei gáláját.

 November 12-én rendezték meg a Music Television (MTV) éves Europe Music Awards (EMA) zenei díjátadóját a legnevesebb nemzetközi sztárok részvételével. Bizonyára sokunknak ismerősen cseng Demi Lovato, Shawn Mendes vagy a Clean Bandit neve – nem véletlen, hiszen mindhármuk meghatározó szereplője a világ popzenei életének, idén pedig az MTV Europe Music Awards-on is felléptek. A nemzetközi hírességek mellett ebben az évben a magyarok is főszerepet kaptak: november 2-án zárult az MTV Best Hungarian Act kategória szavazása, amelynek győztese Rúzsa Magdi lett, így ő vehette át a legjobb magyar előadónak járó díjat.

Az MTV EMA idei díjátadója Londonban volt, ahol az Invitel és a magyar MTV csatorna közös játékának győztesei is részt vehettek. A nyertesként kisorsolt Kósa József két fia utazott a helyszínre, ahol élőben követhették nyomon az eseményeket és bulizhattak a legnagyobb sztárokkal.

 „A Clean Bandit, Zara Larsson és Anne-Marie fellépését vártam a leginkább. Ismertem már a számokat korábbról, de sokkal jobban élveztem élőben, mint rádión keresztül hallgatni. Az MTV EMA során leginkább a szervezés kiválósága, a fény, hang és látványtechnikai elemek tetszettek. Összességében nagyszerű lehetőség és egyben élmény is volt számomra, remélem a jövőben is szerencsém lesz, és el tudok jutni hasonló zenei eseményekre” – mesélte az eseményről a nyertes idősebb fia, Péter.

A nyereményjátékban azok az ügyfelek vehettek részt, akik Invitel IPTV vagy digitális kábeltévé előfizetők, Családi vagy Családi HD csomaggal rendelkeznek és regisztráltak a www.invitel.hu/mtvema/ oldalon. Emellett azok is bekerültek a sorsolásba, akik az Invitel fent említett televíziós szolgáltatásának valamelyikét igénybe véve újonnan fizettek elő az adott Családi csomagra.

Idén is 14 kategóriában választották ki Európa legjobb előadóit. Az abszolút győztes a 19 éves kanadai Shawn Mendes lett, aki három díjával a gála legtöbb elismerését gyűjtötte be.