Kezdőlap Partnereink „Minden nap olyan szép, amelyet ezekkel a gyerekekkel tölthetek”

„Minden nap olyan szép, amelyet ezekkel a gyerekekkel tölthetek”

Fonyó Péterné Zsóka – Zsóka néni –, a Bambino-ház Családi Bölcsőde üzemeltetője pályafutása középpontjában mindig is a gyermekek álltak, melyet nem más, mint 40 éves szakmai tapasztalata is jól bizonyít. 1971-től kezdve, 15 éves kora óta foglalkozik a csöppségekkel mind csecsemőotthonok, mind bölcsődék keretében. Magánbölcsődéje a Kecskeméten, a Jókai utca 12-es szám alatt található, ahol jó kedvvel, vidámsággal és családi hangulattal várja a gyermekeket 10 hónapostól 3 éves korig.

A Bambino-ház Családi Bölcsődében jelenleg 12 kisgyermek élvezheti bölcsődés éveit, szüleik teljes körű bevonásában, hiszen a bölcsödében minden nap külön figyelmet fordítanak a kérdéseikre, kéréseikre, melyeket nemcsak a szülői értekezleten tehetnek meg. Folyamatosan fejlődő és megújuló udvari játékokkal, csoportszobai elemekkel, kiegészítőkkel várják a gyermekeket, hiszen Zsókáéknál a gyermekek játékigényei a legfontosabbak.

A bölcsőde és a nevelők sikeres múltját mi sem bizonyítja jobban, mint hogy: „Vannak olyan családok, akik a Hunyadi városi bölcsödében jártak hozzám, és most ide hordják a kisgyermekeiket. Azok a szülők, akik odahordták a gyermekeiket, azok most nagymamaként hozzák hozzám a kisunokáikat. Nagyon szépek, aranyosak szoktak lenni az ünnepek, – anyák napja, karácsony – a bölcsődénkben. Ebben az időszakban még nem a karácsonyra, hanem a mikulásra készülünk, hiszen én nem szeretem a mikulást és a karácsonyt egybecsúsztatni, mert teljesen más a két ünnep. Amikor vége a mikulásnak, akkor hozzádíszítünk még karácsonyra, hogy a kisgyerekeknek ez az ünnep ne folyjon egybe. – mesélte a Bambinó-ház vezetője.

A bölcsőde dolgozói a felmerülő nehézségek ellenére is folyamatos fejlődéssel, fejlesztésekkel várja a kicsiket maximális odafigyeléssel a jövőben is!

Bambino-ház Családi Bölcsőde

Cím: Kecskemét, Jókai u. 12, 6000

Telefonszám: (20) 950 9742

Facebook: https://hu-hu.facebook.com/bambinohaz/