Kezdőlap Sport Univer24 – Az úszás ünnepe

Univer24 – Az úszás ünnepe

Csobbanj egy medencébe Hosszú Katinkával!

A rendezvény időpontja: 2018. február 10-11., szombat-vasárnap

Csapatok nevezése: a www.univer.hu/univer24 internetes oldalon, 2018. Január 26-ig.

 

EGY 24 órás hosszútávúszó erőpróba, melyet 100 méter Leúszásával te is támogathatsz

 

Az „Univer24” egy úszó legenda jelenlétvel és több száz úszó tömegrendezvényével támogatott 24 órás hoszútávúszó erőpróba. A rendezvény tehát nem verseny.

 

A rendezvényen egy időben és egy medencében:

  • Több profi hosszútávúszó 24 órán keresztül úszik az egynapos úszások nemzetközileg elfogadott szabáyai szerint (3 óránként 15 perces pihenők közbeiktatásával).
  • EZ A TE PÁLYÁD: ezidő alatt csapatokban több száz úszó – köztük Te is – egymást követően 100-100 métert úszik, lelkesen támogatva a 24 órás hosszútávúszók teljesítményét. Az éjszakai órákban országosan meghirdetett csapat váltóúszás, teljesítménypróba történik.
  • A rendezvény kezdetén Hosszú Katinka háromszoros Olimpiai bajnok Világ- és Európa bajnok, világcsúcstartó személyes részvételével, 100 méteres úszással emeli az esemény fényét.

 

 

A SPORTÉRT, AJÁNDÉKOKÉRT ÉS ISKOLA ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÉRT IS ÉRDEMES RÉSZT VENNI

 

  • Mindenekelőtt az úszás öröméért, szeretetéért.
  • Ingyenes nevezéssel lehetünk részesei egy izgalmas kalandnak.
  • Minden Univer24 úszó ajándék pólót, tornazsákot és Erős Pista tetoválást
  • A legtöbb úszót indító kis- és nagyiskolák az Univer Product Zrt. által támogatásban részesülnek. Az 1. helyezettek: 000 Ft értékben, a 2. helyezettek: 100.000 Ft értékben, a 3. helyezettek: 75.000 Ft értékben. A nem helyezett iskolák között 4×50.000Ft támogatást sorsol ki az Univer Product Zrt. Az iskolák TAGINTÉZMÉNYENKÉNT nevezhetnek csapatot.

 

 

A több száz úszó között a rendezvényen lényegében bárki részt vehet, aki csapatban nevez (akit csapatban neveznek) és megfelel Rendezvény Kiírásának és ennek részét képező Rendezvény Részvételi Feltételeinek.

 

HELYSZÍN, IDŐPONT, NEVEZÉS

 

Helyszín: Kecskeméti Fürdő, 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.

Időpont: 2018. február 10-11., szombat-vasárnap.

 

A csapatok nevezését várjuk a www.univer.hu/univer24 internetes oldalon, 2018. január 26., 24:00 óráig. Legpraktikusabb, ha a csapatkapitányok intézik a nevezést. Javasoljuk, csapatkapitány az legyen, aki aktívan szervezi és benevezi a csapatot, tartja a kapcsolatot az Univer24 rendezőivel. Iskolák esetében ez a személy jellemzően (az egyik) testnevelő tanár lehet.

 

Az Univer24-el kapcsolatos részletes információk a www.univer.hu/univer24 internetes oldalon találhatók.

 

Az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvényen eredményes úszást és jó szórakozást kívánnak a rendezők.