Kezdőlap Gasztro Megnyílt Kecskemét első Burger King® étterme

Megnyílt Kecskemét első Burger King® étterme

 

  1. március 6-án 10.00 órakor ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit Kecskemét első BURGER KING® gyorsétterme. A kedves érdeklődők a Dunaföldvári út 2. szám alatt találhatják meg a város új étkezdéjét.

A rendezvényen beszédet mondott Dara Zsolt Vezérigazgató helyettes, valamint Makkay János Marketing és értékesítési igazgató. Az ünnepélyes szalagátvágás után a helyi TST táncegyüttes szórakoztatta az érdeklődőket, majd az összegyűlteket egy ebéddel vendégelték meg. 12.00-kor a nyilvánosság előtt is megnyitotta kapuit a város új BURGER KING® gyorsétterme.

Több mint 60 évre nyúlik vissza a BURGER KING® története, amikor 1954-ben James Mclamore és David Edgerton megalapította az első BURGER KlNG® éttermet Floridában, a napfényes államban. Ők ketten voltak azok, akik megragadták a lehetőséget és egy olyan gyorséttermet hoztak létre, ahol elérhető árakon kiváló minőségű Burgereket szolgálnak fel vonzó és tiszta körülmények között a kedves vendégeknek. Nem telt el sok idő, míg bevezették világhírű szendvicsüket a WHOPPER®-t, amely rövid időn belül a BURGER KING® vezető terméke és az emberek kedvence lett. Ma is naponta több mint 1,6 millió db-ot fogyasztanak el vevőik világszerte. A cég filozófiája azonban cseppet sem változott: vagyis, hogy a minőségből nem vagyunk hajlandóak engedni! A BURGER KlNG® jelenleg a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca. Globálisan több mint,14.000 étterme naponta 11 millió vásárló igényeit elégíti ki, valamint több mint 300.000 embernek biztosít munkát.

Kecskemét méltán híres a Cifra palotáról és az erről szóló dalt is országszerte ismerik. Reméljük nem csak ez a dallam lesz fülbemászó mostantól, hanem mindenki megérzi és megérti a mi szlogenünket is: Az íz mindenek felett! A magyarországi BURGER KING® királyságot a Fusion Zrt. üzemelteti. A most és itt megnyíló kecskeméti étterem pedig a 39. BURGER KlNG® étterem a Fusion Zrt. számára, de nincs megállás. Rendkívül bizakodóak vagyunk, mivel az előzetes beharangozó hírekre, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk leendő vendégeinktől. Csapatunk készen áll arra, hogy ezt a bizalmat meghálálja. Szeretnénk, ha éttermünk és vállalkozásunk a kecskemétiek életének szerves részévé válhatna, ehhez pedig a legjobb partnereket választottuk: helyszínként az Auchan Park-ot, vendégeinkként pedig Kecskemét és térsége lakóit. A tűzön grillezett burger immár több mint 60 éve hagyomány Amerikában . Ezt a hagyomány szeretnénk Kecskeméten is honosítani. A beruházás teljes értéke megközelítőleg 350 millió forint volt, amivel több mint 30 új munkahelyet teremtünk a városban. A beruházás megvalósításában támogató segítséget kaptunk Kecskeméti Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalától, annak illetékes hatósági osztályától,ügyintézőitől, akik igyekeztek minden esetben, a jogszabály adta legrövidebb időn belül döntéseket hozni. A dinamikusan fejlődő Kecskemét esetében a BURGER KlNG® is jelentős helyet foglal el, ez támogatóan kifejezésre jutott a városvezetés részéről is. De természetesen köszönet illeti mindazokat, akik a feszített tempó ellenére kiváló munkát végeztek a tervezés és kivitelezés során egyaránt.