Kezdőlap Hírek KORÁBBI BETÖRÉSEK FELTÉTELEZETT ELKÖVETŐIT FOGTÁK EL

KORÁBBI BETÖRÉSEK FELTÉTELEZETT ELKÖVETŐIT FOGTÁK EL

A kalocsai és a kecskeméti rendőrök is elfogtak egy-egy betöréssel gyanúsítható férfit

Egy kalocsai asszony még 2017. december 20-án feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki befeszítette a lakóháza ajtaját, és az ingatlanban lopási szándékkal kutatást végzett. A helyi rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el, mely során beazonosította és 2018. április 25-én 7 óra 20 perckor elfogta azt a 41 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfit a nyomozók lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécskei Rendőrőrsén 2017. november 15-én egy lakiteleki férfi tett feljelentést, mert ismeretlen tettes betörte a háza hátsó ajtajának ablakát. A lakásból az elkövető készpénzt lopott el. A nyomozók a beszerzett adatok alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 39 éves férfit 2018. április 25-én 5 óra 25 perckor elfogták, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Mind a kalocsai, mind a tiszakécskei rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására.