Kezdőlap Rendőrségi hírek ELFOGTÁK A BETÖRŐ TÁRSÁT IS

ELFOGTÁK A BETÖRŐ TÁRSÁT IS

A kecskeméti rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették B. Nikolettet.

2017. december 8-án egy kecskeméti nő feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki a hajnali órákban beugrott a háza kerítésén, majd a nyitott lakóépület egyik szobájából egy széfet tulajdonított el, benne nagyobb összegű készpénzzel és ékszerekkel.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói – elfogatóparancs alapján – 2018. február 23-án elfogtak egy 31 éves helyi lakost, akit az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. A nyomozás során kiderült, hogy a férfinek társa is volt a bűncselekmény elkövetésekor. A 26 éves dunaújvárosi nőt azonban a rendőrök hiába keresték lakcímén. Ismeretlen helyre távozott, így ellene is elfogatóparancsot bocsátottak ki. Őt 2018. június 13-án elfogták, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették.

A nyomozók előterjesztést tettek B. Nikolett előzetes letartóztatásának indítványozására. Társa jelenleg is előzetes letartóztatásban van.