Kezdőlap Események Jótékonysági kamarai bál a Sheratonban

Jótékonysági kamarai bál a Sheratonban

Jótékonysági bálat rendezett a Sheraton Four Points Hotel és Konferenciaközpontban január 25-én, szombatona Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A vendégeket Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke fogadta. A bál fővédnöke dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a védnökök pedig dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke volt, aki feleségével, dr. Parragh Biankával, a Monetáris Tanács tagjával volt jelen, valamintSzemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere volt.

A köszöntő beszédek után a „Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Aranyérem”elismerésben részesült Tormási Attila, a Tormási Kft. tulajdonosa, „Az év kereskedője”címet pedigHovány Márton, a Hovány Csoport tulajdonosavehette át .

Az est háziasszonya a Kecskeméti Katona József Színház Domján Edit-díjas színművésze,Märcz Fruzsina volt. A Pepita Táncegyüttes és Kovács András Péter humorista szórakoztatta a bálozókat, majd a Koktél 4U zenekar zenéjére táncolhattak a vendégek.

A jótékonyságból befolyt összeget az Autista Gyermekekért Egyesület és a Kecskeméti Képzőművészeti Szabadiskola számára ajánlották fel a szervezők.

Az est támogatói:

Főtámogatók: GOMÉP Kft., Hovány Csoport

Ezüst fokozatú támogatók: BÁCSVÍZ Zrt., BUDAMOBIL-CARGO Kft., GENERÁL CENTRÁL Bt., hatPEDÁL Autósiskola Bt., KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft., OTP Bank Nyrt., PLAN Zrt.

Bronz fokozatú támogatók: RÁCZKÖVI Kft., VER-BAU Kft.

Támogatójegy vásárlásával segítettek: AKUSZTIKA Mérnöki Iroda Kft., ALFÉP Kft., BKMFÜ Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft., Dongó József, Dr. Farkasinszky Lóránt, FLORAMED-2000 Kft., Koch Csaba az Év Bortermelője, Lázár Csaba, MATERIAL-PLASTIK Kft., Molnár Ferenc, Pintye László, Silveria Kft., Sörös Péter, Dr. Szívós László, Városi Alapkezelő Zrt.