Kezdőlap Média Magyarországon továbbra is az Álarcos énekes visz mindent!

Magyarországon továbbra is az Álarcos énekes visz mindent!

27%-os közönségaránnyal (18-49) tartolt a műsor ötödik epizódja! Az Álarcos énekes népszerűsége töretlenül ível felfelé, a most vasárnapi adás az év második legnézettebb műsora lett, az elmúlt héten újra nyerte saját sávját és hozta az egész estét is!

Az RTL Klub szuperprodukciója továbbra is a legvonzóbb vasárnapi tartalom: a 18-49 évesek körében 27,0 %SHR-el került képernyőre az ötödik adás, míg a konkurens hasonló tartalmú műsora, mikor egyszerre futottak 12,9 %SHR-el teljesített, így kijelenthető, hogy az elmúlt héten több mint kétszer annyian választották az RTL Klub műsorát, mint a rivális produkciót! A teljes lakosságot tekintve az Álarcos énekes 1.158.414 nézőt vonzott a képernyők elé, ami 7%-al magasabb, mint az ezt megelőző hét adata, azaz egyre többen választják az RTL Klub műsorát vasárnap esti szórakozásként. Ezzel az eredménnyel az Álarcos énekes ötödik adása a teljes népesség körében az év második legnézettebb műsora lett, melyet egyedül a show nyitó adása tudott megelőzni.

A teljes lakosságot tekintve eddig átlagosan 1.160.799-an nézték a műsort, a kereskedelmileg fontos célcsoportban pedig átlagosan 24,2 %SHR-el futott. Az álarcok fogynak, a lelkesedés pedig egyre nő! Még hét maszk van versenyben, de a kérdés ugyanaz: vajon kik vannak az álarcok mögött? Az országos találgatás folytatódik.