Kezdőlap Kecskemét Jegyvisszaváltás-A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Közleménye

Jegyvisszaváltás-A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Közleménye

TÁJÉKOZTATÁS A JEGYEK VISSZAVÁLTÁSÁRÓL

Hálásan köszönjük, hogy követnek minket, hogy szeretetükkel és figyelmükkel támogatnak minket a veszélyhelyzet fennállása alatt. Köszönjük, hogy türelmesen vártak a jegyeket érintő tájékoztatásunkra, amellyel kapcsolatban az alábbi információkat közöljük:

A március 12-től évad végéig elmaradó előadásaink pótlása összefügg az elrendelt színházi bezárással és korlátozásokkal, ezért legnagyobb sajnálatunkra azokat nem tudjuk pótolni.

A jegyeket vissza tudják váltani, azok későbbre történő érvényesítésére, cseréjére nincsen lehetőség.

Amennyiben online vásárolt jeggyel rendelkeznek és szeretnék visszaváltani az online megváltott jegyeket, az alábbi linken tudnak erről nyilatkozni https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/ LEGKÉSŐBB JÚNIUS 15-ig.

A nyilatkozat pontos kitöltéséhez kérjük kövesse a honlap utasításait.

A jegyértékesítő rendszerünk üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradó rendezvényt kezel, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Színház Szervezési-és Jegyirodájában megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a következőt kell tenniük:

Írjanak egy e-mailt a [email protected] címre vagy telefonon jelezzék a kollégáknak a visszaváltás igényét, legkésőbb JÚNIUS 15-IG.

A jegyeket személyesen lesz lehetőségük visszaváltani a Jegyiroda újranyitásakor. Ennek időpontjáról azonnal küldünk tájékoztatást önöknek.