Kezdőlap Kiemelt 22 országban a magyar fejlesztésű Made in Karantén!

22 országban a magyar fejlesztésű Made in Karantén!

A koronavírus okozta világjárvány új formátumok létrehozására ösztökélte a műsorgyártókat. Az RTL Magyarország és az UFA Magyarország által közösen fejlesztett egyedi tehetségkutató, a Made in Karantén is erre a különleges helyzetre reagált, az elmúlt hónaptól pedig már nemzetközi sikert is ünnepelhet az itthon is népszerű formátum!

A Magyarországon már befejezett széria formátuma az UFA Magyarország és a Fremantle Distribution közreműködésének eredményeképpen immár közel 250 millió néző számára vált elérhetővé. 22 országban kerül adásba, a pánarab MBC1 csatorna által, Made in Quarantine címmel. Az első négy epizód már képernyőre is került, amihez a térség 20 országából küldtek vidókat.

A sajátos tehetségkutató külföldi verziójában is négy híresség zsűrizi a különböző, otthon, a négy fal között készült videókat és a legjobbaknak adásonként díjazást ítél oda. Az eredeti, magyar verzióhoz képest azonban a zsűritagok nem egy stúdióban, hanem műholdon keresztül, saját otthonukból értékelik a versenyzőket.

A tehetség és a kreativitás nem ismer határokat!