Kezdőlap Események Ajándék laptopokkal támogatja Balogh Levente a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit

Ajándék laptopokkal támogatja Balogh Levente a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit

Az évtizedes hagyományt követve ismét laptopokkal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő eredménnyel végző tanulóit Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa.

Hat tanuló zárta kitűnő bizonyítvánnyal az idei tanévet a Szentkirályi Általános Iskola nyolcadik évfolyamában: Ádám Dominik, Bimbó Ferenc, Hunyadi Miklós, Kókai-Szabó Gréta, Pusztai Márton és Szivás Luca. A diákok kimagasló teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa immár tizedik alkalommal honorálta ajándék laptopokkal. A tanév második felében bevezetett digitális tanrendis bizonyítja, hogy ezek az eszközök nem csak a kikapcsolódáshoz, de a tanuláshoz is elengedhetetlen segítséget nyújtanak az iskolásoknak.

„Büszke vagyok rá, hogy már tíz éve minden tanév végén mosolyt csalhatunk a legjobban teljesítőszentkirályi diákok arcára. Idén bebizonyosodott, hogy mennyire fontos célt szolgálnak a számítástechnikai eszközök az oktatásban. Remélem, hogy a készülékek a későbbiekben is a diákok hasznára válnak, és hozzásegítik őket álmaik megvalósításához”-mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és tulajdonosa.

A járványhelyzet miatt a nyolcadikosok június 11-én, a vállalat elnöki irodájában kapták meg a jutalom laptopokat egy szűk körű esemény keretében.

XXX

Szentkirályi Magyarország

A Szentkirályi Magyarországot 2019-ben hozta létre a Mattoni 1873 Csoportot (korábban KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, Balogh Levente. A két üzletember 2018-ban felvásárolta a Pepsi termékek magyarországi gyártásával és forgalmazásával foglalkozó céget, létrehozva ezzel Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalatcsoportját.

A Szentkirályi Magyarország hazánk egyik meghatározó, családi kézben lévő élelmiszeripari vállalkozása. A hozzá tartozó Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna, Perrier, Pepsi, Schweppes, Mirinda, Gatorade, Lays és Cheetos márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán.