Kezdőlap Kiemelt ÁTENGEDTE A VEZETÉST KISLÁNYÁNAK

ÁTENGEDTE A VEZETÉST KISLÁNYÁNAK

A rendőrök vádemelést javasolnak a 41 éves mélykúti férfival szemben, aki a történtekről készült videót még egy közösségi oldalon is közzétette.

Egy mélykúti nő tett feljelentést a rendőrségen, miszerint egy közösségi oldalon látott videót arról, hogy egy ismerőse hagyta vezetni kislányát. A beszerzett információk alapján a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el járművezetés tiltott átengedésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi 2020. február 23-án 15 óra és 16 óra között Mélykút belterületén, a Madách Imre utcában átengedte a használatában lévő személyautó vezetését a mellette ülő 10 éves lányának, aki koránál fogva vezetői engedéllyel nem rendelkezett, illetve a biztonságos vezetésre alkalmatlan volt.

Kihallgatása során a mélykúti férfi beismerő vallomást tett. A szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a közlekedésrendészeti osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat – vádemelési javaslattal – átadták az ügyészségnek.