Kezdőlap Kiemelt Bort rabolt ismerősétől, a rendőrök elfogták

Bort rabolt ismerősétől, a rendőrök elfogták

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették az 58 éves ágasegyházi lakost.

Egy asszony tett bejelentést 2020. június 25-én délután a kecskeméti rendőrségre, mert elmondása szerint a férjét néhány órával korábban megverték és kirabolták.

A gyanú szerint a férfit egy ismerőse bántalmazta egy üveg borért és némi készpénzért. A cimborák még délelőtt találkoztak egy kocsmában, ahol szóváltásba keveredtek, mert az áldozat nem akart italt fizetni későbbi kirablójának.

A sértett dél körül indult haza kerékpárral, ám útja során az egyik dűlőnél megállt pihenni. Amikor leült az árok szélére, korábbi vitapartnere egy karóval a kezében hirtelen megjelent, és a sértettnél lévő palackos bort követelte, aki azonban vonakodott azt átadni. Az ágasegyházi elkövető ekkor a bottal ütlegelni kezdte, majd elvette tőle az italt és a maradék készpénzét. A feltételezett tettes a bántalmazástól ájult áldozatát az árokparton hagyta.

A kecskeméti nyomozók az 58 éves, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével gyanúsítható férfit kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.