Kezdőlap Gasztro Kézműves sörök eredeti minőségben

Kézműves sörök eredeti minőségben

Kecskeméten is elérhetőek a Guri Sörfőzde kézműves sörei. A Széchenyivárosban található üzletben jelenleg mintegy 25 féle sörkülönlegesség kérhető elvitelre, speciális palackban. A gazdag kínálatból urak és hölgyek egyaránt megtalálhatják kedvükre valót, a frissítő gyümölcs söröktől a különböző lagereken át az IPA, APA, stout és porter sörökig.

A Jászapátiban működő Guri Sörfőzde negyed évszázada gyártja a kézműves söröket, melyek az elmúlt években már az ország számos pontján elérhetőek a franchise partnerek jóvoltából. Az országban jelenleg 14 serházzal állnak kapcsolatban. Kecskeméten, Berente Zsolt 2019 tavasza óta kínálja a különleges habzó nedűket. Valóban egyedi italokról beszélhetünk, hiszen ízviláguk és minőségük messze felülmúlja a tömeggyártásban készült söröket.

Mi a Guri sörök titka? A Guri Sörfőzde családi vállalkozásként indult, és kezdetben kizárólag pilzeni söröket főztek, majd a sörforradalom hatására, a vásárlói igények tükrében folyamatosan bővítették kínálatukat.

Partnereik körét szinte kizárólag a franchise serházak alkotják, ahol garantálni tudják a magas minőséget. A Guri Sörfőzdéből a hűtött erjesztő tartályokból hordókba fejtve jutnak el a sörök a serházak hűtőkamrájába. A kocsmák és más vendéglátóhelyek mindezt nem garantálhatják, mivel ezek többségében átfolyó rendszerű hűtést alkalmaznak, így a nedűket nem minden esetben tudják csapolni az elvárt magas minőségben. A Guri Sörfőzde tulajdonosa ragaszkodik a folyamatos ellenőrzéshez, a gyártástól a pohárig, hogy az általa kínált italok valóban prémium minőségben, az eredeti ízben jussanak el a fogyasztókhoz.

A Guri Sörfőzde franchise partnereinél, így Kecskeméten is, kizárólag csapolva, frissen lehet megvásárolni a különleges, egyedi söröket. A kézműves italokat mindig helyben palackozzák.

A sörök kínálatát érdemes végigböngészni, akár helyben, akár előzetesen a honlapon. A gazdag választék garancia arra, hogy minden alkalmat egyedivé tegyünk. Vannak gyümölcsös, könnyed ízek a nyári meleg estékre, erősebb és karakteresebb ízek baráti összejövetelekhez. S persze gondoltak a kísérletezgetőkre, a sörbarátokra is, akik többféle sörkülönlegességet is kipróbálhatnak. Vannak fél literes palackok, és  persze nagyobbak, 1-2 literesek, ha már biztosra tudjuk, hogy mely kézműves remekmű illeszkedik leginkább az esténkhez, vagy a hétvégi partinkhoz.

Guri Serház

Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 9/A

(Univer üzletsora)

Tel: 06-70/931-31-59

www.guriserhazkecskemet.hu

nyitva: H-P 12-19 óráig, Szo 10-19 óráig