Kezdőlap ÉT-TRENDEK Megújult a Vízműdombi Tutti-frutti Gyümölcs és Zöldség stand

Megújult a Vízműdombi Tutti-frutti Gyümölcs és Zöldség stand

A nyár beköszöntével a hűsítő üdítőitalok, és jégkrémek fogyasztása mellett elengedhetetlen a zamatos, egészségünkre pozitív hatással bíró gyümölcsök, és a különféle vitamindús zöldségek szervezetünkbe való bevitele.                                       

A nyári szezonális gyümölcsök közé tartozik a sárgabarack, meggy, cseresznye, valamint a sárga-és görögdinnye, melyek a kecskeméti Vízműdombi Tutti-frutti Gyümölcs és zöldség standjának kínálatában jelenleg elérhetők, emellett őszibarack, banán, paradicsom, paprika szerepel a választékban többek között. Már nem szezonális termék az eper, amely még két napig szerepel a kínálaton, valamint az újborsó, amely még egy hétig kapható.

A sárgadinnyéről sokan nem tudják, hogy fogyasztása önálló étkezésként is megállja a helyét, ám különféle tejtermékekkel fogyasztva rendkívül pozitív egészségügyi hatásokkal bír, emellett igazi íz élményt nyújt. Mint minden gyümölcs, a sárgadinnye is vitaminokban (A-, B1-, B2-, C), valamint ásványi anyagokban gazdag, hűsítő-hidratáló hatásairól nem is beszélve. Az emésztésre is jó hatással van rosttartalmának köszönhetően. Erősíti az immunrendszert, és fogyókúrázók is bátor szívvel fogyaszthatják, és remek méregtelenítő. Végül, de nem utolsósorban, a narancssárga színű gyümölcsök, zöldségek béta-karotint tartalmaznak, mely segítségével üde, gyönyörű színt varázsol az emberi bőrre, napbarnított hatást keltve.

A standnál kapható valamennyi friss gyümölcs magyar áru, melynek fogyasztását sokan előnyben részesítik, többek között ilyen a cseresznye, a meggy, valamint sárgadinnye.

A Vízmüdombi Tutti-frutti Gyümölcs és Zöldség standjánál vásárolni különösen ajánlott mindenki számára, ugyanis a folyamatosan bővülő kínálat és állandó akciók mellett az eladók arra törekednek, hogy vásárlóik valamennyi igényét maximálisan kielégítsék, és mindenből a lehető legjobbat nyújtsák. Nem mellesleg a parkolás egyszerűen megoldható a stand közelében.

A stand a Vizműdombnál található

A stand árusaival együtt nemrégiben költözött át egy kicsivel arrébb a Szabadidő Központ közvetlen bejáratához, mely elhelyezkedés szempontjából sokkal jobbnak ígérkezik, az előzőnél.

A jövőbeli tervek a standra nézve többek között a nyári szezon slágerei a jégkrémek, és üdítőitalok árusítása. Szintén cél a bio, vegyszermentes élelmiszerek (tészták) beszerzése, árusítása.

Elérhetőség:                                                                                                                            

Facebook: Vízmudombi Tutti-frutti Gyümölcs és zöldség

Telefon: 06/70-528-3067