Kezdőlap Egészség Egészség kuckó – Mert több van benned!

Egészség kuckó – Mert több van benned!

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, magas szintű szolgáltatásokat kínáló, Klapka utcán található Egészség kuckó a vírushelyzet javulása után újra várja vendégeit. Oláhné Margó, az üzlet vezetője – akit saját gyógyulása ösztönzött a kuckó megnyitására – tájékoztatta lapunkat az aktuális hírekről.

Magas szintű szolgáltatások

A vírus okozta járványhelyzet és a korlátozások az Egészség kuckó életét is alaposan megnehezítik, és szomorúan tapasztaljuk, hogy több idősebb vásárlónk az üzletek újbóli nyitvatartása ellenére sem tért vissza hozzánk. Azért optimistán tekintünk a jövőbe, reméljük a legjobbakat, s bízunk a második hullám elkerülésében. Az Egészség kuckóban változatlanul igénybe vehető magas színvonalú szolgáltatások közé tartoznak a mozgásszervi problémák kezelése, iszappakolás,  elektromos kezelések, személyre szabott gerinctorna, valamint a masszázsok széles választéka. Elérhetők üzletünkben továbbá a safe lezer kezelés, denevérpad, valamint talp reflexológia, számítógépes állapotfelmérés, kinesio tape, diéta program.



Folyamatos tanulás


Valamennyi problémát igyekszünk több nézőpontból megvizsgálni, különféle oldalakról megközelíteni, csapatunk folyamatosan tanul valami újat, sokszor menet közben változtatjuk terveinket, és kiegészítjük vállalkozásunkat egyéb tökéletes megoldásokkal, vendégeink megelégedésére. A járványhelyzet különösen nagy kihívás elé állított bennünket, de reméljük a legjobbakat. Minden tőlünk telhetőt megtéve próbálunk pozitívan szembenézni a küzdelmekkel, így több korábbi partnerünket is felkeressük a munkahelyi egészségmegőrző programon keresztül, a munkaképesség-csökkenést megelőzve.

Új szolgáltatás


A mai rohanó életmód, helytelen táplálkozási szokásaink és a stressz nagyban befolyásolják egészségi állapotunkat.
Szervezetünk hiányállapotban szenved és előbb vagy utóbb jelentkeznek a tünetek is. Azt tapasztaljuk, hogy az elmúlt időszakban igencsak megnőtt az allergiás, pajzsmirigy betegek, inzulin rezisztenciás, étel intoleranciás, emésztési problémákkal küszködők száma. Első helyenáll a kardiovaszkuláris betegségek (infarktus, agyvérzés, érelmeszesedés) és a tumorosbetegek száma.A végtelenségig sorolhatnánk a különböző betegségeket.
Táplálkozási tanácsadásunk segítségével személyre szabottan, a problémának megfelelően és természetes úton tudjuk megtámogatni szervezetünket.
Sok esetben értünk el sikereket, a hormonrendszer kiegyensúlyozása, emésztési problémák megszüntetése, vérnyomás normalizálódás stb.
Sajnos az élelmiszerrel nem lehet bevinni a szükséges mennyiségű vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.
Élőflórás termékeink ebben segítenek, hiszen a hatóanyagot a gyógynövényeket és a pre- és probiotikumot együtt tudjuk bevinni szervezetünk számára.


Családias légkör


A látogatóink rengeteg pozitív visszajelzése alapján kijelenthető, hogyjó irányba haladunk, a vendégekkel különösen jó kapcsolatot ápolunk,szinte családias légkör uralkodik a kuckóban. Gyakran előfordul, hogyegy család minden tagja együtt keresi felüzletünket. Elmondhatjuk, hogy generációk tisztelnek meg bizalmukkal.
A lelki egészség megőrzése szempontjából is sokat számíta barátságos fogadtatás, a nyugodt környezet, a kedves, mosolygós
lélekjelenlét vagy a pozitív kisugárzás. A korábbiak folyamán már többször előfordult, hogy a hozzánk érkező személy a megismerkedés során elárulta, hogy a mosolygós fogadtatás nagyban hozzásegítette ahhoz, hogy hosszú távon elkötelezze magát az Egészség kuckó iránt.

Oláhné Margó

Tel.: 06 76 545 747

Tel.:+36 30 316 2443


www.egeszseg-kucko.hu