Kezdőlap Egészség Miért fontos a C-vitamin?

Miért fontos a C-vitamin?

NICS az egészséges immunrendszer titka!
6 élőflóra törzs, Csipkebogyó, Acerola
1havi adag 2 883 Ft Doboz ár 365 db 34 600 Ft
CSAK AZ ERŐS IMMUNRENDSZER TUD VÉDEKEZNI A BETOLAKODÓK ELLEN!
2+1 ajándék Vásárolj két havi adagot és a harmadikat ajándékba adjuk!
Vásárlásoddal hazai vállalkozást támogatsz.
Miért fontos a C-vitamin?
A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.
D-vitamin
Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő.
Miért fontos a D-vitamin?
A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.
Az acerola gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint. Több mint 50-szerese a narancs C-vitamin tartalmának. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot, A-, B1-, B2- és B3 vitamint is tartalmaz. Antioxidáns hatásáért sokan szeretik.
A gyulladás és a C-vitamin
A szervezetünkben a CRP-szint jelzi, ha gyulladás van a szervezetünkben. Egy kutatás során fény derült arra, hogy azoknak az embereknek a szervezetében volt magasabb a CRP-szint, akik csak kevés C-vitamint vagy C-vitamin-tartalmú táplálékot fogyasztottak. Abban az esetben ha valaki nem visz elegendő C-vitamint a szervezetébe, akár 45 százalékkal lehet nagyobb az esélye arra, hogy a szervezetében megemelkedik a gyulladásos markert mérő CRP-szint. HÍVJ BÁTRAN:+36 30 316 2443
INGYENES VISSZAHÍVÁS A KÖVETKEZŐ LINKEN:
One Year Product C-vitamin 500 mg + D-vitamin + Csipkebogyó + Acerola + Inulin + élőflóra étrend-kiegészítő
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala