Kezdőlap Egészség RÖVIDEN AZ ALGÁRÓL! NYÁRI AKCIÓNK: 2+1 ajándék!

RÖVIDEN AZ ALGÁRÓL! NYÁRI AKCIÓNK: 2+1 ajándék!

A szupertáplálékok azok az ételek, amelyek pozitívan hatnak az emberi egészségre. Az egyik ilyen szupertáplálék az alga, közel 4000 vegyületet tartalmaznak, nagyon hatásos lehet a vérnyomás csökkentésében is.
Kutatások igazolják, hogy a zöld és a kék alga is olyan bioaktív vegyületeket tartalmaz, amelyek vérnyomáscsökkentő hatással is rendelkeznek.
Csökkenteni tudja a rossz koleszterin szintjét, beleértve az LDL-koleszterinét és a trigliceridszint is, normalizálja vércukorszintet. Erős antioxidáns hatással rendelkezik, így hatástalanítja a káros hatású szabad gyököket, amelyek sokféle krónikus betegség okozói lehetnek. Tele van értékes tápanyagokkal, vagyis vitaminokkal ásványi anyagokkal és antioxidáns vegyületekkel.
Rákmegelőző, csökkenteni tudja az allergiás tüneteket,
Miért olyan egészségesek még az algák? Azért, mert A-, C-, B-, E- és K-vitaminokban gazdagok. Ezen kívül van bennük kolin, biotin, niacin, folsav, pantoténsav, jód, kalcium, kálium, réz, vas, mangán, magnézium, foszfor, nátrium és cink. Mindemellett kiváló forrásai az omega-3 zsírsavaknak és az aktív enzimeknek.
A chlorella alga segíthet a méreganyagok kiürülésében, eltávolítja a nehézfémeket a szervezetből. Az erős védőhatásnak köszönhetően segít a máj szerkezetének és működésének helyreállításában is.
NICS élőflórás termék tanácsadó: +36 30 316 2443
Medium-term Product Algae 4 all + Spirulina + Klorella + Kőalga + Asztaxantin + Inulin + élőflóra étrend-kiegészítő
https://www.nics.hu/Default.aspx…

Forrás: Egészség kuckó Facebook oldala