Kezdőlap Események Teltházas sushi-est a MyThai étteremben

Teltházas sushi-est a MyThai étteremben

A 2019-ben alapított, családi vállalkozásként működő MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár hamar népszerűvé vált az egzotikus gasztronómiai élményekre vágyó vendégek körében. A Vacsiközben található étterem – a fúziós konyha jegyében – a különböző ázsiai kultúrák konyhaművészetét ötvözi, így vendégeik Japán, Dél-Korea és Thaiföld izgalmas ízeiből válogathatnak. A MYTHAI tulajdonosa, Váradi Krisztina az autentikus, távol-keleti ízeket kedvelők legnagyobb örömére rendszeresen szervez különböző sushi-esteket, ahol szinte az összes finomságot megízlelhetik az eseményen résztvevők. A napokban rendezett sushi-est is kiválóan sikerült, és újra elégedetten távozhatott az étterem egyre bővülő törzsvendég köre.

Népszerű sushi-estek                               

A hangulatos sushi-est folyamán a bőséges „svédasztalos” kínálatban baconbe tekert Enoki gombát, grillezett lazac nigirit,tigrisrák nigirit, csirkés Gyozát (csirkehússal, zöldségekkel töltött tésztatáskát), füstölt lazac makit, tonhal sashimit, California tekercset, Mythai Roll-t (nori, ecetes rizs, tonhalpehely, avokádó, angolna, krémsajt, wasabi, gyömbér, szójaszósz), valamint Pad Thai-t garnélával (thai, halszószos-tamarindos sült tészta chili szósszal, mogyoróval, garnélával) is megkóstolhattak a vendégek. A teltházas rendezvény is bizonyítja, hogy a következő estre érdemes idejében helyet foglalni.

Gyors kiszállítás

A MyThai Ázsiai Étterem és Sushi Bár Kecskeméten belül, házhoz is szállítja különleges sushi ételeit. Rendelés előtt érdemes áttekinteni a nagyon sokféle autentikus, húsos, vegetáriánus és gluténmentes ázsiai ételt tartalmazó étlapot, melyen a különleges levesek, rizsből és tésztából készült ételek mellett szerepelnek sashimik, makik, rollok és nigirik különféle halkülönlegességekből, de megtalálhatók az ázsiai desszertek és saláták is.

Különleges ételek és desszertek

A betérő vendégek számára is az ázsiai konyha remekeinek gazdag tárházát kínálja a MyThai étterem, ahol a szakácsok készítenek thai csípős savanyú levest, tempurában sült rákot, gyozákat, különleges tekercseket, sashimiket, koreai kimbapot, gochujang spagettit, többféle japán stílusú bentot, bibimpabot. A desszert kínálat is folyamatosan bővül, a vendégek többféle mochiból és fagylalt különlegességekből választhatnak. Az itallapon kiemelt helyet kapnak az ázsiai alkoholos italok. Japán csapolt söröket – Asahit és Kirin Ichibant –, valamint thai Chang sört kínálnak, ezeken kívül japán és koreai, rizsből készült alkoholok, sakek és soju is rendelhetők.

MyThai Ázsiai Étterem & Sushi Bár

Kecskemét, Futár utca 1.

Tel.:06-76/448-292

www.mythaikecskemet.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: Zárva 

K: 11-19

Sze-Szo: 11-22

V: 11-19