Kezdőlap Események Nyár vége, iskolakezdés és a FORINTOS BÖRZE

Nyár vége, iskolakezdés és a FORINTOS BÖRZE

Közeleg a nyárvége és az iskolakezdés. A tanévkezdés minden család pénztárcája számára megterhelő. A bölcsőde és az óvoda indulása sem könnyebb teher, már ha csak a váltó ruhákat nézzük…

A Forintos börzét többek között azzal a céllal bocsájtottuk útjára, hogy segítsük, megkönnyítsük a családok helyzetét. A Széchenyivárosi piaccsarnokban, a minden második szombaton megrendezésre kerülő adok-veszek börzén a használt és új csecsemő ruhákon keresztül a felnőttruhákig, a körzőtől az iskolatáskáig, mindenolyan termék megtalálható, mellyel akár, ha ügyesek vagyunk, megtakaríthatjuk vagy kiárulhatjuk gyermekünk egyhavi ebédbefizetésének összegét, amely egyébként, mint tudjuk, nem csekély.

Érdemes a gyermekkel közösen érkezni a börzére, egy közös kis program jegyében, mert a saját maga választott ruhanemű, vagy éppen iskolai felszerelés, nagyobb örömet okoz.A szabad választási lehetőség pedig erősíti az önbizalmát, az önálló lépések kialakulását viszik előre.

A börzén elegáns helyet foglalnak el az ügyes háziasszonyok ötletgazdag kézműves munkái is, olyan hasznos termékek, mint a mosható uzsonnás szalvéta, vagy a tornazsák.

A Forintos börzén nem csak vásárlásra van lehetőség. A Széchenyivárosi piacon bárki értékesítheti az otthonában felhalmozott kinőtt, vagy megunt alsó és felső ruházatot, cipőt és dísztárgyakat, a használaton kívüli, de jó állapotú, feleslegessé vált csecsebecséket. Érdemes szétnézni a lakásban, a szekrényben, a gyermekszobában, mire nincs már szükség? Lehet, hogy valaki a Forintos börzén éppen arra vár…

A következő Forintos börze augusztus 22-én kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk a Széchenyiváros és Kecskemét lakosságát!