Kezdőlap Gasztro Kecskeméti Food Truck Show rendezvény lemondása

Kecskeméti Food Truck Show rendezvény lemondása

Tisztelt Kecskemétiek, Támogatóink, Együttműködő Partnereink!

Hosszú hetek óta szerveztünk egy olyan rendezvényt Kecskeméten, amilyen bizton állítjuk, hogy még nem volt a városban. Egy új irányvonalat indítottunk el az esemény tartalmával, minőségével és szervezésével kapcsolatban: egy igazi, három napon át tartó gasztro show-t, hétvégét terveztünk a Hírös Városba.

Természetesen szinte óráról-órára figyeltük a járványhelyzet információit, a hatóságokkal közösen folyamatosan mérlegeltünk azzal kapcsolatban, hogy járvány szempontból hogyan tudjuk biztonságosan megrendezni a MiTiŐk Group Gasztro, Rendezvényszervező Kft. és a FoodTruck Show Hungary által közösen szervezett gasztro napokat a Vasútkertben.

Az egyre növekvő esetszámok és a tendenciák, amelyekre szakemberek figyelmeztetnek minket jelenleg azt mutatják, hogy a járványügyi helyzet sajnos napról-napra súlyosbodik, és ebben a szituációban felelősen gondolkozó szervezőként úgy gondoljuk, hogy nem kockáztathatjuk senki egészségét, sem a hozzáállásunk és támogatóink megítélését!

Egy új dolgot szerettünk volna megmutatni a Kecskemétieknek, az igazi, minőségi gasztro iránt érdeklődő embereknek; ám ezt most, ebben a helyzetben nem tudjuk olyan minőségében megtartani, ahogy szeretnénk.

Így meghoztuk azt a kényszerű, de felelősségtudatos döntésünket, hogy ezt a Kecskeméten újdonságnak számító, nagyszabású rendezvényünket most nem tartjuk, nem tarthatjuk meg! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy lemondtunk terveink megvalósításáról, helyzettől függően későbbre halasztjuk a gasztro fesztiválunkat és megígérjük: lesz még igazi gasztro show és sok minden újdonság Kecskeméten!

Köszönjük az eddigi szóbeli, erkölcsi támogatásokat, örömteli számunkra, hogy Kecskemét városa most is nyitott az újdonságokra, a minőségi rendezvények, események megtartására!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

MiTiŐk Group Gasztro, Rendezvényszervező Kft. csapata

Kecskemét, 2020. 09. 09.