Kezdőlap Kiemelt Lakossági tájékoztatás látogatási tilalom elrendeléséről 2020.09.01-től Kiskunfélegyházán

Lakossági tájékoztatás látogatási tilalom elrendeléséről 2020.09.01-től Kiskunfélegyházán

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókorház Kórház Kiskunfélegyházi telephelyénaCovid-19 betegszám emelkedése miatt a betegbiztonság fenntartása érdekében 2020.09.01-tőllátogatási tilalmat vezettünk be.

A súlyos, életveszélyes állapotú betegek látogatása továbbra is biztosított, erre Főigazgató helyettesi engedéllyel van lehetőség. Az engedély csak egy családtag részére adható ki.

A rendkívüli látogatási engedélytelefonon,illetve e-mailben igényelhető.

Telefonszám:76-801-679/6159

e-mail: [email protected]

A Rendkívüli látogatási engedély a bejáratoknál kitöltött Nyilatkozattal együtt érvényes.

A hozzátartozóklátogatási időben (15.30-tól 18.00-ig) hétköznapokon szűrőponton keresztül léphetnek beaz épületbe. Hét végén a portaszolgálat melletti ajtón.  A belépéshez a Rendkívüli látogatásiigazolás, a Nyilatkozat kitöltése és személyi igazolvány felmutatása együttesen szükséges.

A látogatási tilalom alatt a csomagbeküldést biztosítjuk az alábbiak szerint

  • minden nap 7:00 – 17:00 óra között van lehetőség a Kiskunfélegyházi Telephely főbejárat portáján a porta szolgálatnak a csomagot leadni
  • csomagban csak tartós élelmiszer, ruha, tisztálkodási felszerelés, cigaretta lehet
  • csomagban elhelyezett értéktárgyakért, készpénzért felelősséget nem tudunk vállalni, lehetőség szerint ezt ne tartalmazzon
  • A csomag átvételekor átvételi elismervényt nem adunk
  • csomagra a beteg neve, osztály neve, kórterem száma legyen feltüntetve
  • a csomagokat naponta három alkalommal, 8:00; 12:00 és 18:00 órakor juttatjuk fel az osztályokra
  • az osztályokról a betegek ezen időpontban juttathatnak haza csomagot, melyet a hozzátartozók a porta szolgálattól vehetnek át
  • a csomagon fel kell tüntetni az átvételre jogosult hozzátartozó és küldő beteg nevét

Járóbeteg szakellátás: Minden vizsgálathoz telefonon időpont kérés szükséges! Sürgős esetben is, de akkor a telefont felvevő kollégát tájékoztatni kell a sürgősség okáról. Ez alól csak a sebészeti szakrendelés, és a Sürgősségi ellátóhely képez kivételt.

A táppénzen lévő betegek esetén kérjük a háziorvosok egyeztessenek a szakrendeléssel időpontot, mert őket is csak időpont foglalással tudjuk fogadni.

Belépés az intézmény területére:

AZ INTÉZMÉNYÜNKBEN, MINT A JÁRÓ, MINT A FEKVŐBETEG ELLÁTÁS TERÜLETÉN CSAK A SZŰRŐPONTON KERESZTÜL VAN LEHETŐSÉG BELÉPNI. Itt hőmérséklet ellenőrzés, a kérdőív kitöltése és a telefonon foglalt időpont ellenőrzése történik. SZAKRENDELÉSEKRE ÉS LABORVIZSGÁLATRA MINDEN ESETBEN IDŐPONT EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES! Sürgős esetben, és táppénzes betegnek is!

A reggeli órákban tapasztalható nagyfokú zsúfoltság megszüntetése miatt, a szűrőpont áthelyezésre került a sebészeti szakrendelés melletti bejáratnál felállított sátorba. Mindenkinek, aki vizsgálatra, befekvésre érkezik, ezen a ponton kell áthaladnia. Kérjük, itt a távolságot betartva türelmesen várakozzanak, és csak a kapott időpontjuk előtt 10 perccel érkezzenek! Az épület többi bejárata lezárásra került, ezért kérjük a kordont követve, először fáradjanak minden esetben a sátorhoz. A szűrés elvégzése után a kollégák segítenek, hogy milyen úton tud eljutni a rendelésekre.

Intézményünk teljes területén kötelező az orr-szájmaszk viselése!

A 1,5 méteres távolságot egymás egészségének védelme érdekében kérjük, feltétlenül tartsa be!

A nemzetközi és országos járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük, hogy saját, illetve hozzátartozójuk érdekében működjenek velünk együtt!

Megértésüket, együttműködésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Friss és hiteles információkat a https://www.nnk.gov.hu/ oldalon találhatnak.

Kiskunfélegyháza, 2020. szeptember 1.

Dr. Körtvélyessy András

                                                                                                  főigazgató helyettes