Kezdőlap Fejlesztés A Gyenes Autó Kft. negyed évszázada áll az autósok szolgálatában

A Gyenes Autó Kft. negyed évszázada áll az autósok szolgálatában

Kecskeméten, a Gyenes Autó Kft. negyed évszázada áll az autósok szolgálatában. A megbízhatósága a kezdetektől minőségi és költséghatékony szolgáltatással párosul, legyen szó személyautó vagy tehergépjármű szervizeléséről, fényezéséről vagy karosszéria-javításáról. Gyenes István tulajdonos mindig is nyitott volt az új lehetőségekre, így az autószerviz mellett az elmúlt években ingatlanbefektetések terén is komoly előrelépéseket tett.

Kecskemét szélén, a Felsőcsalánosban, az M5-ös autópálya szomszédságában található Gyenes István autószerviz-telepe. A neves szakember 1996-ban alapította meg vállalkozását egy bérelt telephelyen, majd 2000-ben felépítette saját, korszerű szervizét a Felsőcsalánosban. A csarnokok jól felszereltek, ahol a folyamatosan képzett munkatársak modern, korszerű technológiával dolgoznak. A több beállásos műhelyekben egyszerre akár 25-30 járművet is fogadnak.

A műhely tevékenységi körébe tartozik a szervizelésen túl a törés- és sérülésjavítás, horpadás- és jégkár-javítás, rozsdaeltávolítás, alkatrész-csere, valamint a teljeskörű kárügyintézés. A fényezés során minőségi festékanyaggal és széles színskálával dolgoznak.

A cég akkreditált képzőközpontként is működik, minden évben több tanuló tölti náluk a gyakorlati idejét. A jövőbeni célok között szerepel új festőüzem kialakítása tehergépkocsik számára.

Gyenes István 2014 óta a járműjavítás mellett ingatlanbefektetésekkel, csarnok-bérbeadással is foglalkozik. Saját telephelye szomszédságában már több területet is megvásárolt, ahol csarnokokat épített és bérbe adott. Jelenleg épül a legújabb, 1800 négyzetméteres csarnoka, szintén bérbeadás céljából.