Kezdőlap Fejlesztés Hogyan dolgozz otthonról? 3+1 eszköz, ami megkönnyíti az életed

Hogyan dolgozz otthonról? 3+1 eszköz, ami megkönnyíti az életed

Nádasdi János a 2000-es évek eleje óta foglalkozik web szerverek üzemeltetésével, és 2007-ben indította profitarhely.hu névvel a saját vállalkozását. A magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtó cég, azóta már több mint 1300 ügyfelének segített a weboldalaik működtetésében. Ha Te is biztonságban szeretnéd tudni fontos adataidat, céged anyagait, vagy csak privát munkáidat, dokumentumaidat, és olyan szerverre vágysz, amely stabil és megbízható, akkor keresd a ProfiTárhely Kft.-t!

Néhány hónap óta szinte minden háztartásban akad legalább egy ember, aki home officeban dolgozik, így bizonyára sikerült már kitapasztalnod, hogy melyik a legkényelmesebb, legcsendesebb zug, ahonnan dolgozni tudsz. Ezzel a cikkel abban segítünk, hogy milyen online eszközök segítenek abban, hogy ezt még hatékonyabban tedd!

1. Kapcsolattartás

A távoli munkavégzés egyik legsarkalatosabb pontja, hogy a munkatársaiddal valós időben megbeszélhessétek a feladatokat és a felmerülő problémákat. Sok helyen simán Messengeren tartják a kapcsolatot, de ezt nem ajánljuk, mert könnyen bezavarnak a barátok, a család, elvonja a figyelmet a Facebook – no meg nehéz fenntartani a munka-magánélet egyensúlyt is. Érdemes a hivatalos dolgokat inkább más platformra terelni! Erre a célra a legnépszerűbb alkalmazások a Skype és a Zoom, illetve az itthon talán kevésbé ismert Slack, vagy Discord alkalmazások.

2. Projektmenedzsment

Nagyobb projekteknél szükség lehet egy eszközre, amin egyértelműen látszik, kinek mi a feladata, hol tart a kivitelezés, és azt is látjátok, ki mennyire leterhelt és kinek van még szabad kapacitása. Erre az egyik legkényelmesebb és legismertebb eszköz a Trello vagy az Asana, melyeknek a használatát pillanatok alatt megtanulhatod, de könnyen átlátható és rugalmas a Monday.com is.

3. Távoli hozzáférés

Ha a szükséges dokumentumokat vagy a vállalatirányítási rendszert egy belső szerveren tárolja a cég, akkor szükség lesz arra, hogy távolról is ugyanúgy férhessen hozzá a csapat, mintha az irodában ülne. A LogMeIn egy magyar fejlesztés, ami stabil távoli hozzáférést biztosít, de a célra jó lehet a TeamViewer is, mindkettő esetében van ingyenes próbaidőszak is.

+1 Tárold a felhőben!

A fileok ide-oda küldése nagyon gyorsan káoszt okozhat, mert senki nem tudja majd, hogy melyik az épp aktuálisan legfrissebb verzió, és biztos lesz legalább egy ember, aki egy korábbiba javít majd bele. Ha több embernek is hozzá kell férnie a fájlokhoz, akkor egyértelműen szükség lesz egy közös tárhelyre. Ha eddig nem volt ilyen megoldás a cégnél, akkor érdemes regisztrálni egy felhő szolgáltatást, és mindenki egyformán hozzáférhet a fontos adatokhoz.

A Profitárhely privát felhő szolgáltatás csomagjai esetén speciális online dokumentum szerkesztőt is igényelhetsz, amelyet 2 hónapig díjmentesen használhatsz.

A felhő tárhelynek köszönhetően ráadásul

Nem kell aggódnod, hogy elvesznek az adataid, ha elromlik a géped – minden ott van a felhőben

Nem gond, ha valaki véletlenül törölt vagy felülírt egy fontos fájlt – minden korábbi fájl és változtatás 30 napig megmarad a felhőben

A külső partnerekhez is hozzáférést adhatsz, nem kell fájlokat küldeni jobbra-balra, elég csak a linket átdobni

Titkosított adatkapcsolatot adunk, így illetéktelen nem férhet hozzá az adataidhoz

A Profitárhelynél a felhő-előfizetéseket már 2 250 Ft+Áfa/3 hótól elérheted, sőt az eltérő igényekhez mérten 4 különböző csomagot állítottunk össze, amelyeket a https://profitarhely.hu/privat-felho oldalon is megtalálsz. Ha egyik sem tűnik megfelelőnek, akkor sincs gond, írj egy e-mailt az [email protected] címre az igényeiddel, és adunk neked egy kedvező árajánlatot. A felhő tárhelyre 100% elégedettségi garanciát kapsz –, ha nem ezt kerested, szólj az első hónap után és visszatérítjük a teljes 3 hónap árát!