Kezdőlap Kiemelt BALESETI ÖSSZESÍTŐ BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

BALESETI ÖSSZESÍTŐ BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra közlekedésrendészeti eseményei.

Megyénkben a rendőrök 2021. január 26-án 0 óra és 24 óra között egy súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az 51-es számú főúton Solt felől Budapest irányába közlekedett 5 óra 45 perc körül egy 19 éves nő egy személygépkocsival. A helyszíni szemle adatai szerint az út 81.200-as méterénél – egy előzési manővert követően – a jármű megcsúszott, majd árokba borult. A baleset következtében a solti sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására! Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása! Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

                                                         … hogy mindenki hazaérjen!