Kezdőlap Események Szentesi Autójavító – garancia a minőségre és az igényes munkára

Szentesi Autójavító – garancia a minőségre és az igényes munkára

A családi vállalkozás keretében működtetett Szentesi Autójavító Kft. neve egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal, a szerviz kiváló szakértelemmel rendelkező kollégái és a legmodernebb eszközpark pedig garanciát jelentenek arra, hogy a magas színvonalon elvégzett munka után minden ügyfél elégedetten távozzon a műhelyből. A több pilléren álló vállalkozás kitűnő példa arra, hogy a barátias hangulatban végzett, szakmai hozzáértéssel ötvözött munkavégzéssel lehet sikereket elérni. Bobák Orsolya ügyvezető tájékoztatta lapunkat a cég szolgáltatásairól.

Kitűnően képzett szakembergárda, korszerű eszközpark

Büszkén tekintek a cégre, mert nagyszerű, felkészült kollégáinkkal olyan jó légkörű bázist sikerült teremtenünk, ahol garanciát tudunk vállalni a minőségre és az igényes munkára egyaránt. A szervizben a munkatársainknak köszönhetően még mindig a szakértelem van előtérben, de természetesen rendelkezünk a kellő szoftverekkel a főbb futó típusokhoz. Korszerű, speciális technikai berendezésekkel, kitűnően képzett, tapasztalt szakembergárdával állunk a partnereink rendelkezésére. Széleskörű szolgáltatásokkal, kedvező árakkal, folyamatos akciókkal, kedves és családias kiszolgálással várjuk a gépjármű tulajdonosokat. Számunkra ügyfeleink igényei és elégedettsége a legfontosabb, ezért figyelünk arra, hogy szolgáltatásainkat a lehető legjobb minőségben és legrövidebb idő alatt végezzük el. Vállalkozásunk mindent megtesz azért, hogy magas szinten végzett tevékenységünkkel hozzájárulhassunk a közlekedés biztonságához.

Magas színvonalú szolgáltatások

A legmodernebb eszközparkkal felszerelt szervizünk kizárólagosan gyorsszervizeléssel foglalkozik, többek között futómű-beállítással, olajcserével, kuplung szereléssel- és javítással, futómű felújítással állunk ügyfeleink rendelkezésére. A szükséges alkatrészekről cégünk gondoskodik, de igény esetén ügyfeleink által hozott alkatrészekkel is dolgozunk. Az egyik speciális szolgáltatásunk keretében pedig motorkerékpár javítást is végzünk. Vállaljuk továbbá gumiabroncsok gyors és szakszerű javítását, cseréjét és tárolását, és műhelyünknél lehetőség van gumiabroncsok és keréktárcsák vásárlására is. Forgalmazott márkáinkról weboldalunk alján tájékozódhatnak.

Autókozmetikával bővülő tevékenységi kör

Ügyfélkörünk folyamatos növekedésével a kínálatunk egyre szélesebbé vált, így a közelmúltban bevezetett autókozmetika szolgáltatásunk is hamar népszerűnek bizonyult. A közép kategóriás autókozmetika során többek között sor kerül bogároldásra, felnitisztításra, előmosásra, öblítésre, gumiápolásra, üvegfelület tisztításra, utastér porszívózásra-portalanításra, és belső műanyagápolásra. A prémium szolgáltatás során az imént említetteken felül aktív habos mosás, WAX, és külső műanyagápolás ugyancsak történik. További speciális szolgáltatásaink közé tartozik még a kárpit frissítése-tisztítása, a bőr tisztítása-ápolása, valamint a gépjárművek alvázmosása. Műhelyünk a sokak által kedvelt, kiváló minőségű RR Customs termékeit használja az autók külső-belső ápolására, és üzletünkben lehetőség van az autóápolási termékek megvásárlására is.

Egyébb szolgáltatások

Kiváló szaktudással rendelkező munkatársaink segítenek ügyfeleink gépjárműveinek teljes körű ügyintézésében– eredetiség vizsgálat, forgalomba helyezés, átíratás – is. Ezeken felül ügyfeleink igénybe vehetik a Szentesi Autójavító műhelyében a műszaki vizsgára való felkészítést, átvizsgálást és vizsgáztatást.

Szentesi Autójavító

6000 Kecskemét, Csáktornyai utca 4-6.
Tel: +36/70/605-0818
E-mail: [email protected]

Nyitva tartás:

H-P: 7-17
Szo:8-12