Kezdőlap Események Kecskeméti Tanyai Termék Piac húsvéti kínálata

Kecskeméti Tanyai Termék Piac húsvéti kínálata

Vásároljon húsvétra finomságokat a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén!

A pandémia miatt az üzletek nagy része vesztegzár alá került, de a korlátozás a piacokat nem érinti, ezért a Budai utcai Piaccsarnok szabadterén változatlanul várja Önöket a Kecskeméti Tanyai Termék Piac!A piac korábban a kecskeméti Városháza előtt működött, de a korlátozások bevezetésével a Budai utcai Piaccsarnok szabadterére költözött.Változatlan nyitva tartással és egészséges termékeikkel minden csütörtökön 13-17 óráig várják a kistermelők és kézművesek a kedves vásárlókat a járványügyi előírások betartásával. Minden árus maszkot, gumikesztyűt visel, plexilappal védi a vásárlókat a cseppfertőzés veszélyétől, élelmiszert csak előre csomagoltan árusítanak.
Ízelítő a termékkínálatból: homoktövis, fürjtojás, méz és méhészeti termékek, lekvárok, szörpök, szárítmányok, gyógyteák, pékáru, füstölt húsáru, házi sajtok, friss zöldség és gyümölcs, savanyúság, horgolt kézimunkák.
A húsvéti bevásárlás sem lehet gond, ha kilátogat a tanyai termékpiacra, hiszen füstölt sonka, tanyasi tojás, fürjtojás, füstölt fürjtojás, fonott kalács koszorú kerülhet közvetlenül a gazdáktól az ünnepi asztalra. Húsvétkor is fontos a tudatos vásárlás, ellenőrzött, egészséges élelmiszerek várják megfizethető áron és kézműves dekorációk széles választéka teszi teljessé az ünnepre hangolódást.
További húsvéti különlegességeket találhatnak folyamatosan bővülő kínálattal az Aranyhomok Portéka Online Kézműves Vásár csoportban a Facebookon!
Csatlakozás a csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/portekavasar
A Kecskeméti Tanyai Termék Piacot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület működteti a Kamra-Túra Egyesülettel együttműködésben, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával. 
Látogassanak el a tanyai piacra, árusaink a megszokott minőséggel és széles kínálattal várják régi és új vásárlóikat!
Éltessük a helyit, éltessük a hazait!