Kezdőlap Események NŐNAPI AKCIÓBAN A MEGYESZÉKHELY RENDŐREI

NŐNAPI AKCIÓBAN A MEGYESZÉKHELY RENDŐREI

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai – a megyei baleset-megelőzési bizottság közreműködésével – virággal köszöntötték a közlekedésben résztvevő hölgyeket.

Kecskeméten, a Petőfi Sándor utcán tartottak fokozott ellenőrzést a megyei főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai 2021. március 8-án kora délután. A város egyik frekventált területén szervezett akció az autósokra terjedt ki, illetve az egyenruhások górcső alá vonták az utasokat is. A jármű- és személyi okmányok meglétének ellenőrzése mellett fokozott figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatára is. Az akció időtartama alatt 46 gépjárművet ellenőriztek.

Azok a hölgyek, akiknél mindent rendben találtak, virágot kaptak, ahol pedig kisebb hiányosságot tártak fel, ott a rendőrök figyelmeztették a szabályszegőket.

Az esemény nagy médiaérdeklődésre tartott számot.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a biztonsági öv – amellett, hogy használata kötelező – életet menthet. Ennek a passzív biztonsági eszköznek nem a baleset elkerülhetőségében van jelentősége, hanem a már bekövetkezett karambol következményeit enyhíti. Tegyen a saját biztonságáért: használja minden esetben a biztonsági övet!

…hogy mindenki hazaérjen!