Kezdőlap Kecskemét Online közvetítésekkel folytatja a munkát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Online közvetítésekkel folytatja a munkát a Kecskeméti Nemzeti Színház

Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon hiányolják az előadásokat. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az online közvetítésekkel nem a bérletes előadások kiváltása a célunk, – szögezte le Cseke Péter direktor -, és azt is mindannyian tudjuk, hogy ez az élő műfaj semmivel nem helyettesíthető. A közvetítésekkel mindössze kedveskedni szeretnénk közönségünknek, köszönetképpen a lelkes támogatásukért és kitartásukért.
Márciusban három produkciót láthatnak a színházkedvelők:


Légy jó mindhalálig musical
Jövőre, veled, itt
Jövőre, veled, itt 2.


Az iskolai tavaszi szünet során a gyerekeket is várják majd a képernyők elé. A színház youtube csatornáján ( youtube/Kecskeméti Nemzeti Színház ) két korábbi előadás lesz ingyenesen megtekinthető.


És közben szól a dal (2021. április 3. 11 óra)
Túl az Óperencián (2021. április 1. kedd 15 óra, április 6. 15 óra)

Az előadásokról bővebben a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon tájékozódhatnak. A megtekintéssel kapcsolatos információkat a színház hamarosan közzé teszi.

A magyarországi színházak eddigi tapasztalatait vettük alapul. Azt látjuk, hogy az online közvetítésekkel nem csak a törzsközönségünket tudjuk elérni, hanem az ország bármely pontján élő érdeklődőket, vagy akár külföldön élő magyarokat is – mondta el az igazgató.
Célom, hogy a digitális térben mozgó fiatalok is ízelítőt kapjanak az előadásainkból, mert biztos vagyok benne, hogy a nézőinkké válnak majd, ha bepillantást nyernek a kecskeméti színház életébe. Éppen ezért, extra tartalmakkal készülünk: kulisszatitkokat, interjúkat is
láthatnak majd az előadás előtt és a szünetben.