Kezdőlap Kiemelt Asztalitenisz Férfi NB-II. 16. forduló beszámoló

Asztalitenisz Férfi NB-II. 16. forduló beszámoló

Férfi NB-2. Dél – Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

  1. forduló: Pénzügyőr SE – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2021.04.24. Budapest Róna utca 86. Postás sporttelep.
    Pénzügyőr SE – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 18/0
    Győztese, Kspari: Gyetvai Ákos 4/0, Polónyi Nóra 4/0, Mayer László 4/0, Simon Dániel Gábor 4/0 Mayer/Simon, Gyetvai/Polónyi páros 1/0 – 1/0. Pénzügyőr SE: Király Gábor 4/4, Töltl Márton 4/4, Barabás Iván 4/4, Jakab György 4/4, Páros: Király/Töltl 1/1, Jakab/Barabás 1/1.
    A 16. fordulóban, idegenben Budapesten ált asztalhoz csapatunk. A forduló előtt a Pénzügyőr a 4. helyen tanyázik a táblázaton.
    Spartacus nagyon megfiatalított csapattal kényszerült fel állni ebben a fordulóban. Fiataljaink küzdöttek szetteket sikerült is nyerni. A nagy játéktudás különbséget nem sikerült leküzdeni senkinek. Serdülő leányválogatott Polónyi Nóra kétszer is döntő szettben hagyta el a küzdőteret. Mayer László és Gyetvai Ákos is egy-egy szettet tudott nyerni. Simon Dániel Gábornak szoros szetteket játszva maradt alul minden mérkőzésen 3/0-ra. Fodor Miklós edző: Sajnos csapatunk azokra, akik miatt van, nem számíthatott egyéb okok miatt. A fiataljaink mindent meg tettek a jóval rutinosabb Pénzügyőr ellen. Látványos poénokat játszva szetteket nyerve maradtak alul
    18/0 ra. Továbbra is a középmezőnyben a 6. helyen áll csapatunk. A folytatás idegenben lesz a Gyula csapata ellen 2021.május 15-én.