Kezdőlap Események Közszolgálati felhívás

Közszolgálati felhívás

Fegyveres Krisztina vagyok az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítványtól.

Alapítványunk ingyenes jogsegélyszolgálatot működtet olyan emberek számára, akiket a pszichiátrián ért sérelem vagy jogtalan bánásmód. 1994-es megalakulásunk óta sok ezren kerestek fel minket ilyen sérelmekkel, és rengeteg embernek tudtunk hathatós segítséget nyújtani, hogy az őket ért sérelemre kompenzációt nyerjenek, vagy az adott intézetben jobban tiszteletben tartsák a kezeltek emberi jogait.

Szeretnénk a segítségét kérni, hogy jogsegélyszolgálatunk elérhetőségei eljussanak azokhoz, akiknek szüksége van rá. Megkérnénk, segítsen, hogy rövid közszolgálati felhívásunk megjelenhessen az Alföldi Régió Magazinban.

A felhívás közzétételével Önök is segítenek a rászoruló embereknek. Az elmúlt években a hozzánk fordulók közül jó néhányan jelezték már, hogy ha hamarabb tudomást szereztek volna az alapítvány létezéséről, gyorsabban pontot tehettek volna ügyük végére.

Jelenleg két különféle felhívásunk van, elküldöm mindkettőt.

Amennyiben szükséges, adományigazolást is ki tudunk állítani a közcélú felhívás összegéről, és azt költségként el lehet számolni. Kérem, jelezze, hogy szükségük van-e ilyenre.