Kezdőlap Zenei élet Elképesztően vicces klippel jön YA OU!

Elképesztően vicces klippel jön YA OU!

Van az úgy, hogy a várakozás igenis jót tesz egy dalnak, hiszen amíg a fiókban pihen, egy teljesen új szintre emelve kelhet életre. Nincs ez másként YA OU vadonatúj szerzeményével, a „Kiakasztottál”-lal sem, a dallam évekkel korábban megszületett, de tökéletes éneket csak most kapott. Nem is akármilyet!

„Ennek a dalnak az elkészülése jó pár évvel ezelőttre nyúlik vissza. Szabó Marcival dolgoztunk egy másik projekten, amikor eldöntöttük, hogy írunk egy nótát, aminek azonnal neki is ugrottunk. Mivel ő is gitárban gondolkodik így nagyon hamar egy húron pendültünk, kitaláltam egy témát és az első nap már össze is állt a hangszerelés része. Sajnos nem igazán voltam megelégedve az ének dallammal, amit kitaláltam így félre tettük kicsit. Eltelt majdnem 3 év, újra nekiültem és szerencsére jót tett neki az idő. Sikerült kigurítani egy olyan ének témát, ami teljesen más volt, mint az előző és mindkettőnket magával ragadott”- meséli az énekes.

A „Kiakasztottál” egy elképesztően gördülékeny dal lett, az alap tiszta és pulzáló, a dallam fülbemászó, a szöveg pedig kiakasztóan őszinte és nagyon vicces. Nincs ez másként a hozzá készült klippel sem, amelyben YA OU sokoldalúságából is kapunk egy kis ízelítőt, színészi képességeit is megvillantja.

„Nagyon sok komoly dolog történt most az elmúlt másfél évben, ami nagyon sok komoly dalt is szült. Én ezt a részét most elengedtem, felvettük a humor, a játék és irónia vonalát és kifejezetten elégedett vagyok a végeredménnyel. „Kell ez is!”, „Ez is én vagyok!”, „Imádok bolondozni!”- végig ezek a mondatok jártak a fejemben. Ezzel a dallal és a hozzá készült klippel jó hangulatot szeretnék varázsolni a „depiostrom” közepette, feldobni másokat és persze magunkat is. Szerintem pont jó az időzítés”- teszi hozzá Ya Ou mosolyogva.