Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra határrendészeti, közrendvédelmi, bűnügyi és közlekedésrendészeti eseményei röviden.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2021. június 16-án 0 óra és 24 óra között 13 esetben összesen 68 illegális migránst tartóztattak fel. A határsértőket visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a szolgálatban lévő állomány további 119 migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

A tegnapi napon a járőrök és nyomozók 14 személyt fogtak el, és további 4 előállításáról intézkedtek. Ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Bajai Rendőrkapitányság járőrszolgálatának munkatársai 18 óra 20 perckor igazoltattak egy 22 éves sükösdi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfivel szemben pénzbírság meg nem fizetése miatt a járásbíróság 50 nap szabálysértési elzárás letöltését rendelte el. A fiatalt fogdára szállították.

A kiskőrösi rendőrök 18 óra 40 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy keceli férfi, aki ellen a bíróság lopás miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 halálos kimenetelű, 1 súlyos sérüléssel járó, valamint 8 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások.