Kezdőlap Zenei élet Lányok bűvkörében – Forró hangulatú klippel jelentkezik Audiopoeta

Lányok bűvkörében – Forró hangulatú klippel jelentkezik Audiopoeta

Három hónap elteltével új anyaggal jelentkezik Audiopoeta , aki az elmúlt időszak komolyabb hangvételű dalai után most újra könnyedebb témát feszeget. Nagylány című szerzeményének köszönhetően több értelemben is a lányoké lett a főszerep Misi életében, szerelemről azonban szó sincs!

„A legújabb dalunk egy se veled, se nélküled szeretői kapcsolatról szól. Van, hogy működik a kémia, de semmi más. Olyankor csak a vonzódás köt össze minket és nem akarjuk túlagyalni, csak az ösztöneinkre bízzuk magunk.” -mondja a dalról.

A „Nagylány”-hoz készült image videoklip igazán forró hangulatúra sikerült, amelynek az is különlegessége, hogy bemutatkozik benne a zenekar új női tagja, Gesztesi Alexandra. Misi és zenekara már hónapok óta együtt dolgozik vele, de először most hallhatja, és láthatja őt a nagyérdemű.

„A videóklipet nem szerettük volna túlgondolni. A cél az volt, hogy legyen egyszerű, letisztult és szenvedélyes, mint egy könnyed kapcsolat, de még a korhatáros kategórián belül. A jól bevált csapattal dolgoztunk, Makk Vata volt a rendező, és Jónás Jácint az operatőr, és ha egyet kívánhatnék a jövőre akkor az az lenne, hogy csak ilyen forgatásokra kelljen járnom!”

A Belényi Mihály nevével összefonódó Audiopoeta egy igazán különleges színfolt a hazai zenei szcénában. Formabontó, szókimondó, könnyed, humoros, olykor melankolikus szövegei és megjegyezhető dallamai teszik egyrészt egyedivé, másrészt emberközelivé a produkciót. Zeneileg is kifejezetten színes a paletta: a rap, hip-hop és pop stílusjegyek mellé kiváló érzékkel csempész elektronikus, dubstep, rock, vagy épp népzenei elemeket dalaiba. Zenekarával nyártól újra színpadra áll, és ősszel az eddigi legnagyobb koncertjére készül, amelyről hamarosan minden követője hallani fog.