Kezdőlap Események Első Jótékonysági Leo Táncgála

Első Jótékonysági Leo Táncgála

A Kecskeméti Szent László Lions Club középiskolás fiatalokból álló szervezete a Kecskeméti Szent László Leo Club önálló szervezésében került megrendezésre az I. Jótékonysági Leo Táncgála 2021. szeptember 5-én vasárnap 14.00 órától az Ifjúsági Otthon mozi termében.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 23 éves jótékonysági tevékenysége közismert a városban. A klub nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, arra, hogy a mások segítése, az önzetlen, önkéntes munka már a középiskolás fiatalok számára is természetes legyen, az életük részévé váljon. A 16-22 éves fiatalokból álló leo klub évek óta végez segítő munkát önállóan és a Szent László Lions Club tevékenységében is. 

A klub nagyon büszke fiataljaira, akik most egy új, teljesen önálló kezdeményezésbe fogtak.

Megkeresték a város tánciskoláit és felkérték őket, hogy vegyenek részt jótékonysági munkájukban. 

7 tánciskola fogadta el meghívásukat, így a táncoló fiatalok és a Leo klub tagjai megrendezik az I. Jótékonysági Leo Táncgálát, melynek teljes bevételét felajánlják jótékonysági célra.

A minőségre a résztvevő tánciskolák múltja a garancia, a gálán részt vesz a Capoeira Kecskemét, a First Step Dance Club Tánciskola, a Grapevine Tánciskola, a Hands Up Táncstúdió, az L-Dance Group Tánciskola, a Saute Balett Iskola és a TST Dance Stúdió. A fergeteges műsor közönsége támogatói jegyek kiváltása a fiatalok önzetlen tevékenységét segítette.

A lions mozgalom egyik legfontosabb prioritása a látás védelme, a vakok és gyengén látók, valamint a sérüléssel élő emberek támogatása. Ehhez a célhoz kapcsolódóan a fiatalok a teljes bevételt a vakvezető és terápiás kutyák képzésére ajánlják fel.