Kezdőlap Egészség Finom, egészséges fűszerpaprika és homoktövis ivólé a termelőtől

Finom, egészséges fűszerpaprika és homoktövis ivólé a termelőtől

Bulik Géza fajszi gazdálkodó évről évre a legnagyobb odafigyeléssel készülő, kiváló minőségű termékekkel látja el a piacot. Elhívatásként tekint arra, hogy minőségi, természetes eredetű termékeket állítson elő. A vásárlók körében rendkívül népszerű, színes termékpalettán egyaránt megtalálhatóak a csemege és csípős őrölt fűszerpaprika, valamint a nemesbodza, de aki még különlegesebb termékre vágyik, megízlelheti a homoktövis cserjéből készített ivólevet is. Bulik Géza büszkén tekint arra, hogy az általa termelt kiváló minőségű termékek nem csak finomak, hanem rendkívül egészségesek is.

Fiatal korom óta ebben a világban nőttem fel, hiszen már a szüleim és nagyszüleim is zöldség – és gyümölcs-termesztéssel foglalkoztak, így tulajdonképpen generációról generációra tovább adták azt a tudást, hogyan lehet egészséges, finom zöldséget, gyümölcsöt termeszteni. 12 hektáron gazdálkodom, ebből 3 hektáron homoktövissel, másfél-másfél hektáron bodzával és fűszerpaprikával foglalkozom. A maradék területen tönkölybúzát és kukoricát termelek. A termelési folyamatot teljes egészében magam végzem, csomagolom és készre előállítom a termékeket. A kíméletes eljárással nyert bio homoktövis velő gazdag hasznos élettani hatású tápanyagokban. Gyümölcslevekhez pl. 1:10 arányban keverve egészséges ital nyerhető. Idegen anyagot, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Büszkén tekintek a gazdaságra, jó megtapasztalni, hogy mára beérett a hosszú évek munkájának a gyümölcse. A vállalkozás működésében azt tartom a legfontosabbnak, hogy finom, egészséges, kiváló minőségű termékeket kínáljak a vásárlók számára. Kialakult törzsvevői körrel rendelkezem, akiktől sok pozitív visszajelzés érkezik hozzám. Különösen jó érzés azt hallani, hogy a homoktövistől sokan meggyógyultak. Legfőbb erősség, hogy minden termékem bio, teljesen mentes minden mesterséges anyagtól. Büszkén tekintek arra, hogy sikerült megvalósítani a céljaimat, és reményeim szerint hosszú távon sikerül fenntartani a gazdaságot.

Bulik Géza

Fajsz, Kossuth u. 2.

Tel: 06 30 352 7733

E-mail: [email protected]

Csodaszarvas Gyógyító Központ (homoktövis lé kapható)

Kecskemét, Klapka u.8.