Kezdőlap Kiemelt Quados szörf és íjászat az ágasegyházi „offroad paradicsomban”

Quados szörf és íjászat az ágasegyházi „offroad paradicsomban”

Az Ágasegyházán egyedülálló quad-élményt nyújtó, az ország legnagyobb, és legmodernebb quad flottájával rendelkező Quad Action Concept Magyarország új szolgáltatásokkal bővítette a cég profilját. Az izgalmas és felejthetetlen élményekre vágyó vendégek a csodálatos quad-túrák mellett ezentúl kipróbálhatják a quados szörföt és quados íjászatot is a vállalkozás saját, 7 hektáros területén.

Quad-túrák az „offroad paradicsomban”

Cégünk fő profilja, hogy – Ágasegyházáról indulva – quad-túrákat szervezünk Bugac, Orgovány és Ballószög irányába – nyilatkozta Solymos Tibor ügyvezető. Korábban vezettünk már túrákat Egerben, Hortobágyon és a Balaton körül, de vendégeinknek lehetőségük van a quadok kipróbálására a saját 7 hektáros területünkön is.

Izgalmas élmények az öröm vágtán    

Vendégeinktől eddig csupa pozitív visszajelzés érkezett hozzánk, mert a motorok teljesítménye egyszerűen lenyűgözi a túrázókat. A vezetésüket könnyű elsajátítani, 15 perc gyakorlás a telephelyünkön mindenki számára elegendőnek bizonyul. A túrázás nem a száguldásról szól, mert a quadokkal olyan helyekre – elhagyatott bányákba, romos tanyákhoz – is eljuthatunk, ahová amúgy nem másznánk fel.

Zöldebb Mozgalom

A cég nevéhez méltóan folyamatosan szervezzük a különböző akcióinkat. Eleinte szemét-gyűjtő portyákkal kezdtünk, amiből az országos méretűvé vált megmozdulás, a Zöldebb Mozgalom nőtte ki magát. A portyáink során összeszedjük és szelektíven gyűjtjük a bokrok alatt lapuló PET palackokat, és egyéb italos dobozokat, de legutóbb egy teherautónyi lerakott gumit is gyűjtöttünk az ágasegyházi önkéntesekkel. Nemrégiben Solt környékén jártunk, és ott szedtük össze a dunai sodrás által hozott palackokat, legközelebb pedig Jakabszálláson gyűjtjük az erdőben szétdobált szemetet. Folyamatosan keressük az önkénteseket, akik számára ilyenkor fél áron adjuk a Quad-túrát, majd végül megvendégeljük őket a jó munkájukért.

Népszerű új szolgáltatások: quados szörfözés és íjászat

A Balaton már hideg, de Ágasegyházán most is nyitva vannak a „quad strandok”, ahol a homok dűnéken lehet szörfözni. A bátrabbak fel is állhatnak a quaddal vontatott szörfön, a többiek pedig térdelve vagy ülve élhetik át az élményt. A quad szörf családi program is lehet, mert a szülők vezethetik a quadokat, így vontatva hosszú kötélen a szörfön ülő gyerekeket. A másik új attrakciót a quados íjászat jelenti, ami egy családi nap alkalmával szintén igen kedvelt kihívás, módot ad a frissen verbuválódott csapatok versengésére is. A megmérettetés során egy a Ben Hur filmből ismert formájú pálya két végén elhelyezett céltáblára kell lőni, természetesen a szintidőn belül. A céges csapatépítés üde színfoltja továbbá a „leányrablás” is, ami egy tájékozódási feladat és részletesebben a Quad Action Concept Magyarország Facebook oldalán olvashatnak róla az érdeklődők. Vasárnap forgat náluk az MTV 5 sport csatorna, Díszvendégük Besenyei Regina, quad Európa bajnok lesz.

QUAD ACTION CONCEPT MAGYARORSZáG és az élmény örökre megmarad!

Quad Action Concept Magyarország

Ágasegyháza, Kossuth u. 108.

Tel: 06/70 325-91-65

Web: www.quad-action-concept.hu

E-mail:[email protected]