Kezdőlap Gazdaság - Turizmus Szuper chill out programot szerveztek az őszi Hévízi-tavon

Szuper chill out programot szerveztek az őszi Hévízi-tavon

Szeptember 24-én pénteken este 7 és 10 óra között első alkalommal rendezték meg a Hévízi-tófürdőn a Holdfényfürdő programot. Az időjárás is kedvezett a fürdőzőknek; a kellemesen lehűlő estében, csodálatos élmény volt 30 fokos meleg vízben történő lazítás.

A programon a szervezők korlátozták a résztvevők létszámát. A legtávolabbról Los Angelesből érkeztek Hévízre, de a magyar vendégeken kívül voltak csehek, németek, ukránok, és érkeztek Lettországból,valamint Finnországból is a csábító programra.

A belépőjegy mellé minden fürdőző kapott egy üdvözlőitalt és egy ajándékcsomagot is. A VitalBárbankülönböző finomságokat lehetett fogyasztani, mint Rosékacsamellesbaguette kakukkfüves lilahagyma chutney-val és madárbegysalátával, vagy füstölt pisztráng körtés-szőlős ruccola salátával, de volt vegántortilla csicseriborsóval is. Desszertként rétesek továbbá koktélok, és kávékülönlegességek várták az esti fürdőzőket. A különleges esemény alkalmával több nyereményt is kisorsoltak a szervezők. Három promóciós ajándékcsomag, egy 10 órás fürdő utalvány és egy Kinesio Komplex Plus csomag talált szerencsés gazdára a programzáró tombolán.

Az egyedülálló esti fürdőzésen a CulturCuvée együttes élőzenéje adta a hangulatot. Az együttes szintén fantasztikus élménynek élte meg, hogy a kivilágított Hévízi-tó partján játszhatott.

„Még több ilyet, fantasztikus élmény volt a csillagok alatt fürdőzni, köszönjük! 🥰😊”- írja Illés Fanni Palralimpikonvilágbajnok úszó a hivatalos Facebook oldalán.

www.heviz.hu