Kezdőlap Hírek A polgárőrség jelezte, a Kecskeméti Városrendészet pedig tetten érte a szemetelőket

A polgárőrség jelezte, a Kecskeméti Városrendészet pedig tetten érte a szemetelőket

A helyi polgárőrség egyik tagja telefonon értesítette a Városrendészet külterületi szolgálatot ellátó közterület-felügyelőit, hogy ismeretlenek nagy mennyiségű illegális hulladékot helyeznek el Kisfáiban.
A városrendészek azonnal a megadott helyszínre siettek, sikerült tetten érniük az elkövetőket, akiket a helyszínen igazoltattak.
Az illegális hulladékot elhelyezők a felügyelői intézkedést követően visszapakolták a szemetet az utánfutóra, majd a hulladékudvarba szállították. Bár az elkövetők bemutatták a hulladékudvar mérlegjegyét, azonban az illegálisan elhelyezett hulladék közterületről történő elszállítása nem mentesíti őket az általuk elkövetett jogsértés következményeitől. Dr. Német Zsolt, a Kecskeméti Városrendészet vezetője továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladék megszüntetése, illetve felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladéklerakást észlelnek, vagy ha szemetelőt érnek tetten, és járműről történik a hulladék elhelyezése, akkor írják fel a rendszámot, valamint lehetőség szerint fényképezzék le a hulladékot lerakó személyt (járművet), és hívják a Kecskeméti Városrendészetet a 20/621-5599-es számon.