Kezdőlap Kiemelt Essence – Egy csepp elegancia a férfiak világából

Essence – Egy csepp elegancia a férfiak világából

A város életében 4 éve jelen lévő Essence Exkluzív férfi ruhaüzlet továbbra is felső kategóriás, minőségi anyagokból készített ruhákkal áll kedves vásárlói rendelkezésére. Az üzlet által kínált igényes ruhák viselete céges rendezvényektől kezdve, családi összejövetelekig vagy akár esküvőn való megjelenésre egyaránt kiválóan alkalmasak.

Az Essence jelmondata – egy csepp elegancia a férfiak világából – hűen tükrözi azt a szemléletet, amit a divatcég képvisel – nyilatkozta Krecsmarik Zsuzsa, az üzlet tulajdonosa. Ezen filozófia mellett az üzlet nyitásakor az volt a célunk, hogy akár esküvőre, vagy üzleti esemény miatti alkalmi öltönyre van szükség az elegáns megjelenéshez a vásárlónknak, akkor az üzlet kínálatában ezek mind megtalálhatóak legyenek. Természetesen a kiváló minőséget képviseljük, miután
a német Wilvorst és Atelier Torino öltönyök, valamint a Pierre Cardin
kollekciója ugyancsak ajánlataink között szerepelnek. A méretválasztékot illetően széles skálán mozgunk, hiszen a Slimfit vagy Longfit fazonoktól kezdve, egészen az extra méretekig minden méret megtalálható a kínálatban. Az idei évben az üzlet szezononkénti kollekciója fotózására – városunk neves művészei közreműködésével – a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban került sor. Büszkén tekintünk arra, hogy a kiemelkedő minőség mellett, a kiszolgálásunk is példaértékű, hiszen nálunk mindig a vásárló az első.
 
Essence Exkluzív férfi ruhaüzlet
Kecskemét, Kisfaludy u.5. (Raiffeisen Bank mellett)
Facebook, insta    #essencekecskemet.hu
Web: www.essencekecskemet.hu
Telefon: 70/883-15-13


Balance Férfi divatüzlet – Cool & Elegant
A Balance Férfi divatüzlet inkább a fiatalos korosztályt, s azon belül a sportosan elegáns, casual, kicsit lezserebb stílusvonalat képviseli.

A Balance férfi ruhamárka képviseli az elegáns, casual, fiatalos trendeket hazánkban. Cool & Elegant Mit értünk ezalatt? A fiatalabb korosztály szereti az egyedi megjelenést, amely lehet akár kockás öltöny, szóló mellény, valamint slimfit-body fit fazonú ing is. Ez a bolt követi a napi trendeket, lépést tart a fiatalok napi világával, ehhez a Blend márka van segítségünkre. A pólóval és sportzakóval egyaránt jól variálható farmernadrág a legkeresettebb termék az üzlet kínálatában. Kecskeméti üzletünkben az aktuális trendeket a KTE-Piroska szörp játékosai prezentálták (keresd az instagram és a facebookon). A Balance férfi ruhamárkát a sportolók is szívesen viselik, őszi kollekciónkat, Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes magyar kajakozó mutatta be.

Balance Üzlet


Kecskemét, Deák Ferenc tér 6. (Alföld áruház utcafronti üzlet) 
 #balancekecskemet.hu


Dress & go Young Fashion – a minőségi bébi és gyermekruhák tárháza


A közelmúltban megnyitott Dress & go Young Fashion gyerekbolt is inkább az elegánsabb stílust képviseli, egészen a néhány hónapos bébitől a tinédzser korig, fiúknak és lányoknak egyaránt igényes öltözéket kínál.


A gyakorlatban azt tapasztaltuk, hogy a kamaszok nehezen találnak megfelelő méretű ruhát, öltönyt vagy farmert maguknak, így  jött az ötlet, hogy a gyerekruha üzletünket megnyissuk. Az IDO Olasz minőségi bébi és gyermekruha forgalmazását a belvárosban, az Alföld áruház átjáróban kezdtük meg. A kisfiú és kislány szetteket, egészen a bébi 56-os mérettől, a tini/kamasz 170cm magasságig kínáljuk. Az elmúlt időszakban nagy keresettségnek örvendett a gyermek alkalmi kollekció is, ezért bővítettük a fiú öltönyök, vagy koszorúslány ruhák forgalmazását, hiszen a családok eseményeire a gyerekek is hivatalosak, és nekik is fontos a tökéletes megjelenés.

A három üzlet kuriózumát jelenti, hogy mindössze 3 perc séta van a 3 üzlet között, így ha a család egyszerre szeretne vásárolni, ennél kényelmesebb megoldást nem találhatnak. Szeretettel várjuk üzleteinkben és Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk vásárlóinknak!


Dress & go Young Fashion

Kecskemét, Deák tér 6.
Telefon: +36-70/886-15-12